26. September 2017.

O meni

Finansijska  i poslovna savetnica – preduzetnica sam koja uživa u demistifikaciji finansija.
Radim sa fizičkim i pravnim licima kojima pomažem u finansijskom planiranju i koje podržavam u štednji i investiranju.
U prethodnih 20 meseci je kroz obuke i konsultacije koje sam držala prošlo više od 500 lica.

Tokom 2019-te sam pokrenula i online kurs o ličnim finansijama.

Predsednica sam Centra za finansijsku edukaciju i osnaživanje (CEFIN), koji sam sa saradnicama pokrenula sa ciljem povećanja finansijske pismenosti, ekonomskog osnaživanja, razvoja preduzetništva i rodne ravnopravnosti.
Tokom 2018-te sam pokrenula
Source Hub ruralni coworking prostor i prostor za razne događaje u Malom Iđošu, a sa CEFIN smo 2018-te tu i organizovali prvu Source Hub Biznis akademiju za žene, (buduće) preduzetnice.

Šest godina je prošlo otkad sam pokrenula sajt www.valuta.rs preko kog možeš da pratiš kretanje kurseva, vršiš konverziju i saznaš korisne informacije vezano za menjačke poslove i novac.

Iza sebe imam više od osam godina rukovodećeg iskustva u finansijskom sektoru, pre svega u oblasti menjačkih poslova, platnih usluga i poslovanja sa gotovinom.  

Tokom svog poslovnog angažmana na poziciji direktorke menjačnica “Exclusive Change za Srbiju bila sam zadužena za celokupno poslovanje kompanije, od samog osnivanja 2008. godine.
Otvorila sam više od 30 menjačnica, rukovodila firmom koja ima 75+ zaposlenih i koja je u 2017-oj ostvarila više od 370,000 EUR neto dobiti.

Kao Predsednica Udruženja menjača Srbije u periodu od 2013. – 2018.  godine sarađivala sa sam ovlašćenim menjačima i platnim institucijama, pri tumačenju propisa, a predlagala sam izmenu i modernizaciju propisa.

Završila sam osnovne i master studije na Fakultetu tehničkih nauka, Univerzitet u Novom Sadu, na usmerenju “Upravljanje preduzećem”. 

Od dodatnih stručnih kvalifikacija posedujem licencu/dozvolu za rad izdatu od strane Narodne banke Srbije za:
zastupanje i posredovanje u osiguranju,
– za obavljanje poslova informisanja o članstvu u dobrovoljnim penzijskim fondovima.

Usluge & Saradnja

Slobodno me kontaktiraj na ukoliko imaš pitanja, predlog za saradnju i/ili:

– želiš da pohađaš moj online kurs o finansijama
– ako želiš da pametno investiraš svoj novac i želiš da saznaš više o kupovini investicionih jednica investicionih fondova i penzionih fondova, štednji u bankama, osiguranju kroz 1na1 konsultacije.
– tražiš način kako da “disciplinuješ” svoje lične finansije i želiš moju podršku u kreiranju finansijskog plana za tebe uz finansijske savete i konkretne alate,
– si pokrenula/o svoj biznis ili planiraš i potrebno ti je poslovno i finansijsko savetovanje.
– si vlasnik/ca, rukovodilac firme ili se baviš HR-om i želiš da za zaposlene u firmi organizuješ in house radionicu o upravljanju ličnim finansijama
– dolaziš iz institucije, udruženja, HUB-a koji realizuje projekte i programe za razvoj i podršku preduzetništvu, samozapošljavanju, ekonomskom osnaživanju – stojim na raspolaganju kao trenerkinja / predavačica / mentorka /moderatorka / govornica za treninge, radionice, predavanja, panele i govore o poslovanju, preduzetništvu, upravljanju i planiranju finansijama i sl.

Ako želiš da me kontaktiraš, to možeš ovde.

Ovde možeš pogledati listu mojih aktivnosti, gostovanja, intervjua.
Pogledaj utiske onih koji su radili sa mnom.
Za više informacija i reference poseti moj LinkedIn profil.