30. November 2017.

Lični finansijski savetnik – individualne konsultacije 1 na 1

Finans savetnica 1na1

Kome je usluga finansijskog savetovanja i konsultacija namenjena?

Ako si na ovoj stranici to znači da se već baviš svojim finansijama ili nameravaš to i znaš zašto je upravljanje finansijama i kreiranje finansijskog plana važno.

Stojim ti na raspolaganju u tom procesu ako želiš da:

 • naučiš kako da staviš svoje finansije na auto pilot da bi mogla/o da se posvetiš drugim prioritetima, a da znaš da (skoro ;)) svaki tvoj dinar ide svojim planiranim putem, bez da o tome stalno razmišljaš
 • stekneš znanje koje će ti omogućiti da odabereš za tebe odgovarajuće kreditne, štedne i investicione proizvode
 •  naučiš kako da uštediš više i kako da upravljaš ušteđenim novcem i finansijama
 •  saznaš koje su opcije investiranja u Srbiji tj. gde i kako možeš da investiraš svoj novac
 •  stekneš veće samopouzdanje u rukovanju novcem
 •  dobiješ finansijske savete prilagođene tebi
 •  imaš prostora za konkretna pitanja i detaljne odgovore vezano za finansije: štednju, investiranje, poreski tretman, kredite.

Na individualnim konsultacijama ćeš dobiti odgovore na:

 • Šta su i kako se ulaže u: investicione fondove, penzijske fondove, osiguranje života
 • Šta je (ne)oročena štednja
 • Poreski tretman štednje, ulaganja u investicione fondove, osiguranje života, privatnu penziju
 • Kako da pregovaraš sa bankama o što povoljnijim uslovima
 • Kako da definišeš i ostvariš svoje finansijske ciljeve
 • Kako da kreiraš finansijski plan i budžet
 • Kako da automatizuješ svoje finansije
 • Kako da povećaš primanja, a smanjiš troškove
 • Kako da pratiš i revidiraš lični budžet
 • Kako da vodiš finansije u Excelu / mobilnoj aplikaciji

Šta ne možeš očekivati na konsultacijama?

Ne možeš očekivati da umesto tebe donesem odluku o izboru i korišćenju finansijskih proizvoda i usluga.
Konačnu odluku/procenu koji finansijski proizvod/usluga je odgovarajući za tebe, moraš doneti sam/a, na osnovu informacija i znanja koje ćeš steći tokom konsultacija.

O finansijskoj savetnici – konsultantkinji:

Karolina Herbut finansijska savetnica
Kroz moje radionice, predavanja, meetupove i savetovanja je do sada prošlo više od 400 polaznica/ka.
Predsednica sam Centra za finansijsku edukaciju i osnaživanje.
Posedujem licencu/dozvolu za rad izdatu od strane Narodne banke Srbije za zastupanje i posredovanje u osiguranju, za obavljanje poslova informisanja o članstvu u dobrovoljnim penzijskim fondovima, obavljanje menjačkih poslova. Takođe sam završila osnovni kurs o berzi.

Više o meni možeš da saznaš na stranici O meni ili na mom LinkedIn profilu.

Cena

Invidivualne konsultacije se prilagođavaju tvojim konkretnim pitanjima / potrebama i cena se formi u skladu sa tim.

Mesto

Konsultacije se održavaju u Beogradu / Novom Sadu / Subotici.
Za klijentkinje/te van ovih mesta postoji mogućnost organizovanja individualnih dolazaka, uz adekvatnu korekciju cene konsultacija. Ukoliko postoji potreba, konsultacije se mogu obaviti i putem Skype-a.

Zakaži konsultaciju

Ukoliko želiš da zakažeš konsultaciju ili imaš dodatna pitanja možeš mi poslati email na  ili me pozvati telefonom na broj +381 60 766 00 64.

U subotu, 15-og decembra u Beogradu držim radionicu o ličnim finansijama, gde se obrađuju iste teme koje i konsultacije sadrže samo u grupi. Ako ti više odgovara format radionice – ovde možeš saznati više i prijaviti se.

Utisci i reference

Poslovno savetovanje

Milica Sesic

Uz Karolinino pravno i poresko savetovanje i podršku u 2017-oj godini uspela sam da uštedim preko 5000 evra. Moj suvišni trošak na poreze i doprinose bio bi mnogo veći da nisam preduzela aktivnosti koje je ona predložila i ispoštovala vremenski rok koji smo odredile.

Ne samo što je ukazala na to kako da smanjim troškove, već mi je i pomogla sa pisanjem pravne dokumentacije, pa nisam morala dodanto da angažujem i plaćam advokata.

Milica Šešić
Profesor engleskog i samostalni prevodilac, Francuska
www.milicasesic.com

 

Finansijsko savetovanje i 1 na 1 rad:

Dragana Petkovic

Razgovor sa Karolinom i pravljenje ličnog finansijskog plana su mi dali alat kojim sada gledam svoje finansije veoma pozitivno i kroz pravi balans sigurnosti i uživanja. Veoma praktično pristupam ciljevima koje sam pre toga posmatrala samo kao snove, a uz nju sam uvidela da su sasvim realni i izvodljivi. Finansije mi više nisu samo polje spontanog trošenja i povremene panike, već polje samouverenosti, jer sada umem vešto da upravljam svojim novcem, na duge staze.
Dragana Petković
Biznis konsultantkinja i preduzetnica

Dragana Petković

Andrea Milodanovic

Uz program koji Karolina nudi za jako kratko vreme možete da naučite kako da baratate sa svojim finansijama. Vrlo lako i jednostavno vam se otvore oči i uvidite gde grešite i gde imate prostora da korigujete svoju potrošnju. Tu ne govorim samo o stvarima na koje previše trošite pa bi bilo dobro korigovati već i suprotno. Kod mene je bio slučaj da sam na neke stvari trošila previše, a da to nisam osetila ni znala, a imala sam prostora da smanjim tu potrošnju i da tu razliku iskoristim na mnogo kvalitetnije stvari, na stvari koje meni pričinjavaju zadovoljstvo.

Naučila sam kako baratati sa novcem i kako kontrolisati potrošnju. Naučila sam kako usmeriti kontrolisanu potrošnju na štednju i kako zatvarati mesečnu finansijsku konstrukciju u plusu bez stresa. Sve su to jako bitne stvari kojih nismo ni svesni u svakodnevici. Sve dok ne počnemo da vodimo tačnu i preciznu evidenciju potrošnje. Nakon prvog evidentiranog meseca vrlo jasno se vidi gde grešimo igde imamo prostora za promene.

Nakon 1 na 1 rada sa Karolinom sam pocela da vodim tačnu i preciznu evidenciju o prilivu novca i njegovoj potrošnji. Naučila sam da poštujem svoj zarađen novac i da ga usmeravam na prave stvari. Da u kupovinu idem sa jasnim ciljem i da ne kupujem bezpotrebne sitnice koje će mi stajati u kući već da novac trošim na potrebne stvari. Samim tim sam shvatila da za manje novca mogu da dobijem sve potrepštine, da ne oskudevam ni u čemu….sve je stvar discipline i organizacije. Ako imate jasan cilj, uz ovaj program vrlo lako možete doći do njega. 

Andrea Milodanović
Odbojkaški trener
Sveti Benedek Odbojkaška Akademija, Balatonfured, Mađarska
(Szent Benedek röplabda académia, Balatonfüred)

 

Radionica “Upravljanje ličnim finansijama”:

Nevena Pejovic

Svakako ću preporučiti ovu radionicu prijateljima, poznanicama i dragim ljudima da shvate kako treba voditi računa o novcu tj. da svako smanjenje troškova dovodi do dobiti (obratiti pažnju na ugovore u banci, smanjiti nepotrebne troškove - razmisliti da li ti to treba prije kupovine.)

Veoma mi se dopale sve teme koje smo obrađivali. Predavač je odličan, nesebično dijeli znanje, puna iskustva, skromna i daje niz korisnih informacija.

Nevena Pejović
Vlasnica, Turistička Agencija "Traveluxe", Crna Gora
Polaznica radionice u Podgorici

Sladjana L

Ko želi da osvjesti svoje finansijske poteze i da postigne veće prihode koristeći mehanizme smanjenja troškova, ovo je prava radionica za njega. Praktični primjeri za razriješenje finansijskih dilema i problema.

Slađana Laketić
Vlasnica, Turistička Agencija "Slađa", Bar, Crna Gora
Polaznica radionice u Podgorici

Radionica me je "osvjestila" i pomogla da shvatim da mogu da uštedim i isto tako sebi mogu da priuštim sve što i ranije.  Hvala Vam na konkretnim savjetima i odličnoj finansijskoj edukaciji.

Irena Bošković
Marketing Manager, IM Group Montenegro
Polaznica radionice u Podgorici

Nives Kurjak

Život je vaša energija, a novac je samo njen drugi oblik. Naučite kako da je koristite pravilno. A upravo to nas uči ova radionica.
Nives Kurjak
Sound Designer
LinkedIN profil

Milica Maksimovic

Toplo bih preporučila radionicu svima koji razmišljaju na koji način mogu da poboljšaju raspodelu svojih prihoda.
Pre radionice nisam toliko ni razmišljala o svom odnosu sa novcem i nisam imala predstavu kako mogu pametno da investiram.
Milica Maksimović
Content Marketing Lead
LinkedIn profil

default image

Divan način da se odvoji slobodno vreme za razmišljanje o veoma važnoj temi o kojoj nema gde da se bilo šta dodatno nauči.
Tatjana Perović

Tijana N.

Radionica je jako korisna, jer pomaže i onim ljudima koji nemaju dodirnih tačaka sa finansijama, kako da im se približe i da racionalno barataju sa svojim novcem.
Tijana N.
Menadžerka

Milica Petrovic

Svakodnevno nam odlaze prihodi a da nismo ni svesni na šta to sve tačno bezpotrebno rasipamo novac. Neophodna je detaljna organizacija ličnih finansija čak i na dnevnom nivou.
Ovo je radionica koja nas uči osnovama finansijske pismenosti, koja nam pomaže da praktično i detaljno sami organizujemo svoje rashode na najbolji mogući način.
Za mene su ovo dobre osnove i ispravna upravljanja ličnim finansijama odličan pravac za još boljim upravljanjem i finansijama u biznisu, za koje nam Karolina može takodje dosta pomoći pružiti.

Milica Petrović
Dizajner i dekorater enterijera, nameštaja i tekstila - Osnivač brenda M design
www.mdesign.rs 

Aleksandra Sasa Simovic

Od srca vam preporučujem ovu radionicu. Fenomenalan sadržaj radionice, jasno definisani finansijski pojmovi razumljivi svima i ljudima koji nisu usko vezani za to polje profesionalno je ono što mi se odmah dopalo.
Svidelo mi se i što ima dosta interakcije i razmene mišljenja. Karolina je savršen predavač i prenosilac informacija. Rado bih ponovo prisustvovala radionici. Držalo mi je pažnju sve vreme trajanja i izašla sam sa osmehom na licu, bogatija za neka nova poznanstva i saznanja kako zaista upravljati ličnim finansijama.

Aleksandra Saša Simović
Novinar, kolumnista i PR menadžer
www.sashasimovic.com i emisija “Na sunčanoj strani života sa Sašom” na youtube kanalu: suncana strana zivota

Sofija Vučeta

Dopalo mi se što smo u jako prijatnoj atmosferi diskutovale o relevantnim temema za sve nas, podelile iskustva i izašle sa konkretnim saznanjima vezanim za naše prakse u vođenju ličnih finansija. Takođe, Karolina je veoma bila posvećena svakoj od nas lično, tako da smo dobile i odgovore na specifična pitanja. 🙂

Sofija Vučeta
Community Coordinator u Impact Hub Beograd
belgrade.impacthub.net

Jovana Miljanovic

Preporučila bih radionicu svima koji imaju potrebu da nauče više o upravljanju ličnim finansijama​ i koriste svoj novac na pametniji način.

Jovana Miljanović
Konsultantkinja u Jovana Miljanović Consulting
Blogerka na adresi:
www.jovanamiljanovic.com

LauraMorel

Radionica me je motivisala da ne potrošim svakog meseca ceo iznos zarade, već da uvek uštedim određeni procenat, u čemu i uspevam, jer sam počela svesno da trošim, i postala sam finansijski disciplinovanija.
Karolina nas je kroz jedinstven pristup navela da se suočimo sa uverenjima, predrasudama, stavovima kao i obrascima ponašanja zbog kojih naše finansije trpe.
Takođe nas je usmerila da postavimo realne želje i motivisala da radimo na njihovom ostvarenju kroz finansijsku disciplinu.
Prikaz načina vođenja finansija u excel-u i tabela koju svaka učesnica dobija posle radionice će svakome pomoći da nakon radionice lako primeni preporuke koje je Karolina dala za vođenje ličnih finansija.

Laura Morel
Oficir policije, master i specijalista kriminalista
MUP

Ovakve radionice su potrebne i važne za razvijanje finansijskog samopouzdanja i snage.
Svidela mi se otvorenost učesnica u prvom delu radionice, preciznost tabele u drugom i Karolinino nesumnjivo vladanje materijom u trećem; generalno njena opuštenost i sigurnost.
Subjektivno, osetila sam rasterećenost nakon trećeg dela zbog mogućnosti koje nam je predočila.

Aleksandra Velimirović Janakievski
Osnivač i vlasnik modne marke Belgrade Workshop, modni kouč i mentor, NLP practicioner

Radionica je fantastična jer detaljno prolazi kroz različite načine na koje možemo da poboljšamo svoje navike a samim tim i finansijsko stanje. Fascinantno je koliko sitnih troškova zaboravljamo, a koji su zapravo kad se saberu veliki troškovi. Radujem se primeni saveta i vođenju tabele.

Biljana Aleksić
Preduzetnica/defektolog - Audio Partner
www.apartner.co.rs

Ovu radionicu bih preporučila baš svakome, jer nismo ni svesni toga šta sve u nama upravlja našim odlukama i koliko sitnim promenama možemo postoći mnogo!
Karolina na lak i prijemčiv način ukazuje na sve aspekte odnosa prema novcu, a uz praktične alate, posle njene radionice ćete imati konkretne fizičke alate za rad. Ali pre svega ćete shvatiti gde ste vi sami i koji je vaš lični put ka sreći, iz aspekta novca kao jednog od gradivnih elemenata života.

Marija Gajić
Editor-in-Chief LikeMag Srbija, profesor engleskog, konsultant, kopirajter i rukovodilac radionica za dramu, marketing i menadžment
www.likemag.com/sr