fbpx

FINANSIJSKA BELEŽNICA SA STIKERIMA

365 dana do finansijske slobode

Imam dobre vesti za vas: ne morate biti finansijski eksperti da biste ostvarili svoje finansijske ciljeve, niti morate biti rođeni pod srećnom zvezdom. Zapravo, možete krenuti ka finansijskom blagostanju sa bilo kojom količinom novca koristeći moj jednostavan, proveren sistem koji imate ispred sebe u ovoj beležnici.

Praćenje prihoda i troškova vašeg domaćinstva ili malog biznisa nikad nije bilo lakše!
Uz ovaj finansijski planer ćete moći da pratite sve svoje prihode i troškove 365 dana u godini, napravite planove, a najvažnije je da možete da počnete bilo kada jer u beležnicu nisu upisani datumi.

Zašto vam je potrebna Finansijska beležnica?

Finansijska beležnica će vam omogućiti da:

Kome je namenjena Finansijska beležnica?

Finansijsku beležnicu možete kupiti sebi – idealna je za praćenje ličnih prihoda i rashoda, kao i za praćenje finansija celog domaćinstva. Sa čak osam redova za unos prihoda, moći ćete da na jednom mestu pratite prihode svih članova porodice. Može biti veoma korisna preduzetnicima koji imaju nekoliko proizvoda ili usluga. Takođe se pokazala kao prigodan korporativni poklon za saradnike ili zaposlene.

Praćenje ličnih finansija

Preduzetnici i mali biznisi

Korporativni poklon za saradnike

Sadržaj Finansijske beležnice

Šta još treba da znate o Beležnici

 • Na raspolaganju vam je 8 redova za grupe prihoda i 25 redova za grupe troškova
 • 365 dana možete beležiti prihode i troškove, tako da vam beležnica pokriva jednu celu godinu
 • Možete upisati svoje ciljeve i spisak želja
 • Beležnica nije datumirana, bilo kada možete da krenete da je koristite. Sami određujete grupe (kategorije) prihoda i troškova koje želite da pratite.
 • Beležnicu možete kupiti preko ovog sajta (cvetni i tamno sivi dezen) ili u  odabranim knjižarama Vulkan (cvetni dezen)

CENA

2200 RSD + POŠTARINA
 • Finansijska beležnica za 365 dana beleženja
 • Stikeri (96 nalepnica)
 • Koverte u boji (6 komada)
 • Džep za čuvanje računa i papira
 • Kalendar i smernice za korišćenje
 • Spiralno koričenje
 • Svaka beležnica je uvijena u zaštitnu foliju

Zašto da isprobate baš moj sistem upravljanja finansijama?

Svako treba da zna od koga uči. Zato želim da sa vama podelim da više od 12 godina radim na razvoju sopstvenog, ali i tuđih biznisa. Kao preduzetnica se bavim finansijskim savetovanjem i biznis koučingom. Uživam u rušenju mitova o tome kako su finansije dosadna i teška tema. 

Fizičkim i pravnim licima pomažem u finansijskom planiranju, podržavam ih u štednji i investiranju. Takođe im kroz finansijski i biznis koučing pružam podršku na putu (re)definisanja i ostvarivanja njihovih finansijskih i drugih ciljeva. Do sada je kroz obuke i konsultacije koje sam držala prošlo više od 1000 lica.

Verujem da finansijska edukacija treba da bude dostupna svima i zato sam 2017. godine sa saradnicama osnovala Centar za finansijsku edukaciju i osnaživanje (CEFIN), čija sam predsednica.

Iza sebe imam više od osam godina rukovodećeg iskustva u finansijskom sektoru. Za vreme poslovnog angažmana na poziciji direktorke menjačnica “Exclusive Change” za Srbiju. Bila sam zadužena za celokupno poslovanje kompanije, od samog osnivanja 2008. godine. Otvorila sam više od 30 . menjačnica, rukovodila firmom koja ima 75+ zaposlenih, i koja je u 2017. godini ostvarila više od 370,000 EUR neto dobiti.

Kao Predsednica Udruženja menjača Srbije u periodu od 2013 do 2018. godine sarađivala sam da regulatorima, ovlašćenim menjačima i platnim institucijama, pri tumačenju propisa, a predlagala sam izmenu i modernizaciju propisa.

Završila sam osnovne i master studije na Fakultetu tehničkih nauka, Univerzitet u Novom Sadu, na usmerenju “Upravljanje preduzećem”.

Posedujem licencu/dozvolu za rad izdatu od strane Narodne banke Srbije za:

– zastupanje i posredovanje u osiguranju,

– za obavljanje poslova informisanja o članstvu u dobrovoljnim penzijskim fondovima.

Takođe posedujem “Integrative Constructivist Coaching Diploma”, diplomu stečenu kroz program akreditovan od strane ICF (International Coach Federation).

Scroll to Top

PREUZMI RADNI LIST O SABOTIRAJUĆIM UVERENJIMA

Prijavi se na moj newsletter da bi dobijao/la redovne savete, obaveštenja i ponude u vezi sa finansijama, vođenjem kućnog budžeta, štednjom, investiranjem, biznisom, kursevima i predavanjima. Već u prvom emailu dobićeš besplatno Radni list – Vežbu – “Da li i kako sabotirate primanja i poslovni uspeh i kako da prestanete da to činite?”

Hvala!
Uspešno si se prijavio/la na newsletter!
Na email ti je poslat radni list o sabotirajućim uverenjima. U slučaju da ti ne stigne email [proveri i spam/junk/promotions email] ili budeš imao/la problem sa otvaranjem fajlova, kontaktiraj me direktno na moj email.