fbpx
,

1:1 sesija: Investiranje i štednja – Napravite svoju prvu investiciju

12.000,00 RSD

Konačno ste u poziciji da investirate, ali shvatate da vas nešto sprečava da napravite iskorak…Možda se pitate da li je bolje da stavite novac na štednju sa zagarantovanom kamatom ili da ipak krenete da investirate. Razumem, to je veliki korak ako ste novi u tome! Ali 1:1 sesija sa mnom će vam pomoći da se naoružate znanjem i da samouvereno napravite prve korake u sačuvanju i uvećanju vrednosti vašeg novca, bez obzira da li je vaš cilj finansijska nezavisnost, štednja za školovanje vašeg deteta ili akumuliranje novca za (rano) penzionisanje.

Saznaćete:
– Šta su i kako se ulaže u: investicione i indeks fondove, ETF-ove, kako možete da investirate na stranim berzama, u penzijske fondove, osiguranje života.
– Kako teče procedura sa fondovima i brokerskim kućama, kako da izaberete platformu za trgovanje
– Koji su rezultati-prinosi i naknade otvorenih investicionih i penzijskih fondova u Srbiji
– U kojim bankama su najbolje kamate na (ne)oročenu štednju
– Kakav je poreski tretman ulaganja u investicione fondove, dividendi, osiguranje života, privatnu penziju, štednje.

Da li je ova sesija za mene?
Ako imate postavljen budžet, nemate dugove sa visokim kamatama i osećate se spremnim da započnete svoj put investiranja, ali želite podršku nezavisne osobe od poverenja na tom putu, ova sesija je definitivno za vas.

Šta da očekujete?
– Bolje razumevanje kako investiranje funkcioniše
– Podršku koja će vas približiti ka vašoj prvoj investiciji
– Razumećete razliku između različitih štedno-investicionih mogućnosti, te koje rizike nose sa sobom, te kako da izaberete odgovarajuću investiciju u odnosu na vaše ciljeve i vremenski horizont ulaganja
– Motivaciju koja vam je potrebna da ostanete fokusirani na svoje štedne i investicione ciljeve
– Napomena: Na samoj sesiji ne dajem savet šta da izaberete, tu odluku morate sami doneti. Ponuđene usluge finansijskog koučinga ne obuhvataju davanje investicionih saveta.

Kategorije: ,
Korpa
Scroll to Top