fbpx

Konsultacija sa finansijskim savetnikom / Biznis koučing sesija (60 minuta)

11.700,00 RSD

Na pravom ste mestu:
– ako ste pretraživali mogućnosti za konsultacije sa finansijskim savetnikom jer imate konkretna pitanja i želite da se informišete ili
– ako tražite podršku kouča radi definisanja i ostvarivanja vaših ciljeva.

Kao finansijska savetnica, tu sam da tokom konsultacija odgovorim na vaša pitanja i nedoumice. Detaljniji prikaz konsultacija možete da pronađete na ovom linku. Konsultacije najčešće traju 1-2h u zavisnosti od teme, a svaki započeti sat košta 11.700 dinara. 
Kao kouč vodiću vas i podržavaću vas u ostvarenju vaših ciljeva, želja i namera. Koučing sesije su takođe tu da vam omoguće da prevaziđete lične barijere i granice. O koučingu možete da saznate više ovde. Koučing sesija traje do 60 minuta.

 

Kategorija:

Individualne sesije najčešće obuhvataju jednu ili više od sledećih tema:

  • Detaljni prikaz opcija štednje/investiranja u Srbiji

Detaljno ću predstaviti prednosti, mane, razlike između štednje u banci, osiguranja života, investicionih fondova, privatne penzije. Zajedno ćemo preći uporedne podatke o kretanju kamate, i prinosa-dobiti u prethodnom periodu. Tokom konsultacija se fokusiramo na to kako možete da već ušteđeni novac investirate ili gde da štedite.
Na samim konsultacijama ne dajem savet šta da izaberete, tu odluku morate sami doneti.

  • Postavljanje sistema za praćenje finansija i kreiranje ličnog finansijskog plana

Zajedno prelazimo detalje kako sada raspoređujete svoj budžet, da li ima prostora za smanjenje i optimizaciju troškova, povećanje primanja, da li ima nekih ne(na)plaćenih dugova i kako da se oni što bezbolnije naplate/otplate. Prelazeći ove detalje zapisujemo te podatke i shodno ciljevima kreiramo finansijski plan koji vam omogućava da samostalno nastavite sa daljim kreiranjem, a ja sam tu ako vam zatreba dodatna podrška.

 

  • Konsultacije za preduzetnike

Ako želite da postavite sistem za praćenje poslovnih finansija, kreiranje jednostavan finansijski plan za svoj biznis, formirate cene proizvoda i usluga ili imate poslovne prepreke i izazove koje ne možete sami da rešite, biće vam korisne konsultacije za preduzetnike.
_______________________

  • Koučing

Kao kouč vodiću vas i podržavaću vas u ostvarenju vaših ciljeva, želja i namera. Koučing sesije su takođe tu da vam omoguće da prevaziđete lične barijere i granice. I najvažnije – koučing ne podrazumeva unapred određen set tema, već sami birate teme na kojima želite raditi tokom sesije. 

Korpa
Scroll to Top