fbpx

KAKO MOŽEMO DA SARAĐUJEMO?
BESPLATNI RESURSI I PLAĆENI PROGRAMI

“Nemam vremena” i “Nemam novca” su najčešći izgovori zašto ljudi ne porade na nekim segmentima svog života. Takođe znamo da su to uglavnom izgovori, jer vreme nađemo za ono što nam je stvarno prioritet, a besplatni alati i resursi su nam takođe na raspolaganju, samo ako želimo da ih nađemo i primenimo.  Ako su finansije (praćenje i planiranje istih, štednja, investiranje, pokretanje svog biznisa) deo kod kojeg vidite da postoji prostora za unapređenja u vašem životu, ovde na jednom mestu sam izlistala besplatne alate i resurse o ličnim finansijama  koje sam kreirala za vas. Stalno mi se javljaju osobe koje su već uz pomoć besplatnih resursa napravili velike promene u svojim finansijama. Biće mi drago da mi se i ti javiš kako tvoje finansije napreduju! Na ovoj stranici takođe možete da nađete usluge i proizvode koje nudim i koje možete da kupite.

BESPLATNI ALATI I RESURSI KOJE SU TI NA RASPOLAGANJU

 • Finansijski izazov: 30 dana svesnog trošenja – Kalendar štednje
  Kalendar sadrži 30 saveta kako da uštediš. Kalendar je u pdf formatu koji možeš da odštampaš ili da popunjavaš preko čak i preko računara.
  Preuzmi finansijski izazov – kalendar štednje.
 • Newsletter
  Kada se prijaviš na newsletter, slaću ti korisne savete, informacije o štednji i investiranju i aktuelnostima iz sveta finansija. Po čemu se onda newsletter razlikuje od tekstova na blogu ili grupe Upravljanje ličnim finansijama? Svi koji su deo moje newsletter zajednice dobijaju informacije koje ne delim preko društvenih mreža i koje ne naglašavam u tekstovima. Ako ti mejlovi ne budu korisni, uvek možeš da se odjaviš.
  Želim da se prijavim na newsletter.
 • Blog
  Na mom blogu ćeš pronaći više od 50 tekstova o upravljanju budžetom, finansijama, novcu, štednji i investiranju. Saveti o isplativosti stambenih kredita, detaljan prikaz investicionih fondova i informacije o privatnoj penziji, samo su neke od tema koje te čekaju na blogu.
  Želim da počnem da čitam blog o finansijama.
 • Društvene mreže
  Ako više voliš kraće forme, onda te pozivam da me zapratiš na društvenim mrežama. Na svojim profilima i stranici delim kratke savete o finansijama, novosti i aktuelnosti.
  Instagram | Facebook | Youtube
 • Facebook grupa: “Upravljanje ličnim finansijama”
  Grupa je nastala kako bih ti pomogla da preuzmeš kontrolu nad svojim finansijama koristeći moju tabelu. Iskoristi ovu grupu da postaviš temelje za svoje finansije uz moju podršku. Delim kratke video vodiče – uputstva za korišćenje tabele. Takođe ćeš moći da komentarišeš i da postaviš pitanja na koja ću javno odgovoriti. Radujem se našem druženju ovde, i što si odlučio/la da se posvetiš svojim finansijama!

  Učlani se u grupu “Upravljanje ličnim finansijama”

Prednost sadržaja i programa koji se naplaćuju je u tome da dobijate dodatne korisne alate i tehnike, jasnu strukturu sadržaja, sve najbitnije informacije na jednom mestu, što znatno štedi vaše vreme. Prednost 1na1 sesija je u individualnom pristupu vašim pitanjima.

USLUGE I PROIZVODI KOJE NAPLAĆUJEM

 • IZAZOV: Uloži 50, uštedi 1000 EUR
  Ukoliko želite da uštedite 1000 evra (ili više), kroz ovaj izazov vam pokazujem kako da to ostvarite u što kraćem roku. Sve što treba da uradite je da sledite jednostavne korake i da se držite mojih preporuka iz najpraktičnijeg programa o štednji na našim prostorima.. 
  Prijavite se na IZAZOV: Uštedi 1000 EUR


 • Onlajn kurs o finansijama
  Uvećajte ušteđevinu, preuzmite kontrolu nad svojim finansijama i kreirajte pasivne prihode i dodatnu zaradu uz pomoć znanja koja ćete steći u onlajn kursu o ličnim finansijama. Aktivni kursevi koje možete upisati:
  BASIC online kurs  o finansijama
  INVEST online kurs o investiranju i štednji za budućnost
 • Konsultacije 1 na 1
  Tokom konsultacija 1 na 1 možemo da razgovaramo o nekoj od sledećih tema:
  1. Detaljni prikaz opcija štednje/investiranja u Srbiji
  2. Postavljanje sistema za praćenje finansija i kreiranje ličnog finansijskog plana
  3. Konsultacije za preduzetnike
  Saznaj sve o konsultacijama 1 na 1
 • Finansijski i biznis koučing
  Kao biznis kouč (business coach) vodiću vas i podržavaću vas u ostvarenju ciljeva, želja i namera. Koučing sesije su takođe tu da vam omoguće da prevaziđete lične barijere i granice. I najvažnije – koučing ne podrazumeva unapred određen set tema, već sami birate teme na kojima želite raditi sa svojim koučem.
  Saznaj više o koučing sesijama
 • E-knjiga: priručnik “Upravljanje ličnim finansijama”
  “Upravljanje ličnim finansijama” je e-knjiga uz pomoć koje kroz 7 poglavlja i praktične vežbe stičete kontrolu nad svojim finansijama. Svako poglavlje prate i praktične vežbe koje možete da primenite odmah.
  Želim da saznam više o e-knjizi
 • Finansijska beležnica
  Uz ovaj finansijski planer ćete moći da pratite sve svoje prihode i troškove 365 dana u godini, da napravite planove, a najvažnije je da možete da počnete bilo kada jer u beležnicu nisu upisani datumi.
  Beležnicu možete kupiti u odabranim knjižarama Vulkan u Beogradu i Novom Sadu.
  Ovde pogledati kako izgleda beležnica i-ili je direktno poručiti.
 • ZA KOMPANIJE: Finansijska edukacija i employee well-being programi
  Finansijski well-being programi su pogodni za sve kompanije i druge organizacije koje žele da svojim zaposlenima omoguće finansijsku edukaciju/savetovanje/koučing. Zahvaljujući ovim sesijama, zaposleni će proširiti svoje znanje o upravljanju ličnim finansijama i biće uspešniji u ostvarenju svojih (finansijskih) ciljeva.

  Ovi programi su poseban  pogodni kompanijama, kao i drugim organizacijama koje imaju svoje “Employee Well-being”, “Health and Wellness” i slične programe koji su usmereni ka dobrobiti zaposlenih i unapređenju ličnih aspekata zaposlenih.
  Saznaj kako možemo da sarađujemo putem ovog programa.

Korpa
Scroll to Top

TABELA ZA VOĐENJE FINANSIJA​

Prijavi se na moj newsletter da bi dobijao/la redovne savete, obaveštenja i ponude u vezi sa finansijama, vođenjem kućnog budžeta, štednjom, investiranjem, biznisom, kursevima i predavanjima. Već u prvom emailu dobićeš besplatno tabelu za vođenje ličnih finansija i uputstvo.

Hvala!
Uspešno si se prijavio/la na newsletter!
Na email ti je poslata tabela.
U slučaju da ti ne stigne email [proveri i spam/junk/promotions email] ili budeš imao/la problem sa otvaranjem fajlova, kontaktiraj me direktno na moj email.