fbpx

Video: Pogledaj ceo vebinar – Finansijskim planom do uspeha

Da li ga stvarno nemamo dovoljno ili jednostavno ne umemo sa novcem? Da li boljim planiranjem možemo da izguramo mesec bez dodatnog zaduživanja? Kako da planiramo svoje finansije? Kako da štedimo i kako da uskladimo primanja i troškove?
Tokom vebinara “Finansijskim planom do uspeha” koji sam održala 17-og septembra sam odgovarala na baš ova pitanja.

Pričala sam o našem odnosu ka finansijama, o kreiranju finansijskog plana, definisanju ciljeva, planu otplate i naplate dugova, kako da pratimo i kategorizujemo troškove i prihode, kako da definišemo i ostvarimo ciljeve, kako da se rešimo dugova i kako da ih naplatimo, kako da kreiramo finansijski plan i budžet, kako da uskladimo primanja i troškove.

Podelila sam i praktične savete za uštedu, kao i savete za smanjenje troškova i povećanje primanja i dosta korisnih informacija o štednji i investiranju.

Vebinar je organizovao Centar za mame, organizacija za prava mama o čijem radu se više možete informisati na www.centarzamame.rs

Scroll to Top

PREUZMI RADNI LIST O SABOTIRAJUĆIM UVERENJIMA

Prijavi se na moj newsletter da bi dobijao/la redovne savete, obaveštenja i ponude u vezi sa finansijama, vođenjem kućnog budžeta, štednjom, investiranjem, biznisom, kursevima i predavanjima. Već u prvom emailu dobićeš besplatno Radni list – Vežbu – “Da li i kako sabotirate primanja i poslovni uspeh i kako da prestanete da to činite?”

Hvala!
Uspešno si se prijavio/la na newsletter!
Na email ti je poslat radni list o sabotirajućim uverenjima. U slučaju da ti ne stigne email [proveri i spam/junk/promotions email] ili budeš imao/la problem sa otvaranjem fajlova, kontaktiraj me direktno na moj email.