fbpx

O meni

Finansijska savetnica, edukatorka i kouč – preduzetnica sam koja pomaže fizičkim i pravnim licima, kao i njihovim zaposlenima da:
– preuzmu kontrolu nad svojim finansijama,
– uvećaju ušteđevinu i investiraju,
– kreiraju pasivne prihode i dodatnu zaradu,
– da ostvare svoje lične i poslovne ciljeve.

Do sada je kroz obuke i konsultacije koje sam držala prošlo više od 1000 lica

Tokom 2019. godine pokrenula sam prvi online kurs o ličnim finansijama na našim prostorima. Od 2020. godine možete kupiti i jedinstvenu štampanu finansijsku beležnicu – planer za praćenje svojih finansija. 

Predsednica sam Centra za finansijsku edukaciju i osnaživanje (CEFIN), koji sam sa saradnicama pokrenula sa ciljem povećanja finansijske pismenosti, ekonomskog osnaživanja, razvoja preduzetništva i rodne ravnopravnosti.

Tokom 2018. godine pokrenula sam Source Hub ruralni coworking prostor i prostor za razne događaje u Malom Iđošu.

Iza sebe imam više od osam godina rukovodećeg iskustva u finansijskom sektoru, pre svega u oblasti menjačkih poslova, platnih usluga i poslovanja sa gotovinom.  

Tokom svog poslovnog angažmana na poziciji direktorke menjačnica “Exclusive Change za Srbiju bila sam zadužena za celokupno poslovanje kompanije, od samog osnivanja 2008. godine.


Otvorila sam više od 30 menjačnica, rukovodila firmom koja ima 75+ zaposlenih i koja je u 2017. godini ostvarila više od 370,000 EUR neto dobiti.

Kao Predsednica Udruženja menjača Srbije u periodu od 2013. – 2018.  godine sarađivala sa sam ovlašćenim menjačima i platnim institucijama, pri tumačenju propisa, a predlagala sam izmenu i modernizaciju propisa.

Završila sam osnovne i master studije na Fakultetu tehničkih nauka, Univerzitet u Novom Sadu, na usmerenju “Upravljanje preduzećem”. 

Obuka iz koučinga: Certificate in Coaching Skills, kurs priznat od strane International Society for Coaching Psychology

Posedujem licencu/dozvolu za rad izdatu od strane Narodne banke Srbije za:
zastupanje i posredovanje u osiguranju,
– za obavljanje poslova informisanja o članstvu u dobrovoljnim penzijskim fondovima.

Usluge & Saradnja

Slobodno me kontaktiraj na: karolina@herbutkarolina.com ukoliko imaš pitanja, predlog za saradnju i/ili:

– se baviš HR-om, razvojem i zadovoljstvom zaposlenih i razmatraš da zaposlenima u vašoj kompaniji ponudiš program finansijske edukacije o štednji/investiranju/upravljanju ličnim finansijama,
To je posebno pogodno za kompanije koje imaju svoje “learning and development”, employee well-being”, “health & wellness” programe.
– bi tebi ili kompaniji u kojoj radiš značila podrška kroz finansijski i biznis koučing na putu ka ostvarenju tvojih i kompanijskih ciljeva.
– želiš da pohađaš moj online kurs o finansijama
– ako želiš da pametno investiraš svoj novac i želiš da saznaš više o kupovini investicionih jednica investicionih fondova i penzionih fondova, štednji u bankama, osiguranju kroz 1na1 konsultacije.
– tražiš način kako da “disciplinuješ” svoje lične finansije i želiš moju podršku u kreiranju finansijskog plana za tebe uz finansijske savete i konkretne alate,
– dolaziš iz institucije, udruženja, HUB-a koji realizuje projekte i programe za razvoj i podršku preduzetništvu, samozapošljavanju, ekonomskom osnaživanju – stojim na raspolaganju kao trenerkinja / predavačica / mentorka / kouč/ moderatorka / govornica za treninge, radionice, predavanja, panele i govore o poslovanju, preduzetništvu, upravljanju i planiranju finansija i sl.

Ako želiš da me kontaktiraš, to možeš ovde.

Ovde možeš pogledati listu mojih aktivnosti, gostovanja, intervjua.
Pogledaj utiske onih koji su radili sa mnom.
Za više informacija i reference poseti moj LinkedIn profil.

Scroll to Top

PREUZMI RADNI LIST O SABOTIRAJUĆIM UVERENJIMA

Prijavi se na moj newsletter da bi dobijao/la redovne savete, obaveštenja i ponude u vezi sa finansijama, vođenjem kućnog budžeta, štednjom, investiranjem, biznisom, kursevima i predavanjima. Već u prvom emailu dobićeš besplatno Radni list – Vežbu – “Da li i kako sabotirate primanja i poslovni uspeh i kako da prestanete da to činite?”

Hvala!
Uspešno si se prijavio/la na newsletter!
Na email ti je poslat radni list o sabotirajućim uverenjima. U slučaju da ti ne stigne email [proveri i spam/junk/promotions email] ili budeš imao/la problem sa otvaranjem fajlova, kontaktiraj me direktno na moj email.