fbpx

Utisci i reference

Na ovoj stranici možete naći reference, kao i utiske & preporuke nekih od osoba koje su koristile moje usluge ili su prisustvovale mojim obukama.

Neki od dosadašnjih klijenata/saradnika:

 

 

 

 

 


1na1 konsultacije o ličnim finansijama:

12. maja 2021.

Karolina mi je pomogla da se oslobodim konfuzije vezane za praćenje finansija. Počela sam da gradim zdravija uverenja prema novcu i osećam da sam na boljem putu ka jasnijem i održivom upravljanju finansijama. Ona vrlo jasno i konkretno objašnjava, sve je lako razumljivo, primenljivo i praktično za kreiranje održivog i stabilnog plana. Sve pohvale, a kurs sam već preporučila mnogima!

Vesna Laković van Kempen, Mindfulness and Compassion trainer & program designer

12. maja 2021.

"Završivši kurs o ličnim finansijama i zahvaljujući 1na1 konsultacijama sa Karolinom, načinio sam prvi korak ka ostvarivanju svojih finansijskih ciljeva. Na konsultacijama Karolina će Vam svojim savetima dodatno objasniti oblasti koje vas zanimaju. Kurs će Vam pomoći da steknete opštu sliku o finansijama koja će biti dovoljna da uz dodatan savet na konsultacijama krenete ka ostvarivanju ciljeva."

Đorđe Milenković, Software Engineer i osnivač Fit Kids

29. maja 2020.

Već duže vreme sam se oslanjala na strane resurse što se tiče finansijske edukacije. O mnogim temama koje Karolina pokriva na blogu sam već bila upućena, a ‘1na1 konsultacije’ sa njom su mi pomogle da razrešim određene nedoumice pre donošenja finalne odluke. Karolina me je bolje upoznala sa određenim finansijskim proizvodima u Srbiji i navela njihove prednosti i mane. Kroz ove konsultacije sam uštedela i dosta vremena jer nisam morala da prikupljam informacije sa više strana. Zbog toga mislim da je razgovor sa nezavisnim finansijskim savetnikom neprocenjiv. Zahvaljujući jasnim i konkretnim informacijama, napravila sam prvi korak svega par dana nakon konsultacija. Konsultacije preporučujem svima koji imaju određenu ideju u gde i šta bi ulagali ali im je potreban neko ko bi razrešio određene nedoumice. Nećete zažaliti 🙂
Zorica L.
Content specijalista


29. oktobra 2019.

Konsultacije ne samo da su mi pružile odgovore na određena pitanja u planiranju i ostvarenju svoji finansijskih ciljeva, već su mi obogatile i sveukupan način razmišljanja u pogledu finansija što mislim da je neprocenjivo. Bilo mi je zadovoljstvo i veoma korisno. Siguran sam da se vidimo uskoro i ovim putem svima koji čitaju svakako preporučujem tvoje konsultacije.
Luka Stojanović, Msc
Direktor i osnivač Synergy trening centra

https://synergy-concept.rs/


10. juna 2019.

Nakon sto sam se kroz vrlo informativne i jasne sadržaje na Karolininom sajtu uputio u osnovnu terminologiju, aspekte i relacije iz sveta finansija, stekao sam utisak da bi mi Karolinini saveti mogli pomoći u konkretnom, mom, slučaju. Iskoristio sam konsultacije "jedan na jedan" i bio na kraju vrlo zadovoljan rezultatima. Karolina je došla spremna, imala aktuelne informacije, brzo razumela konkretan izazov, dala jasne smernice i otklonila nedoumice i nejasnoće koje sam imao. Karolina je vrlo prijatna i profesionalna za saradnju i preporučio bih svima da iskoriste njenu pomoć za rešavanje svojih dilema na polju finansija.
Borislav Batinić


14. decembra 2018.

Razgovor sa Karolinom i pravljenje ličnog finansijskog plana su mi dali alat kojim sada gledam svoje finansije veoma pozitivno i kroz pravi balans sigurnosti i uživanja. Veoma praktično pristupam ciljevima koje sam pre toga posmatrala samo kao snove, a uz nju sam uvidela da su sasvim realni i izvodljivi. Finansije mi više nisu samo polje spontanog trošenja i povremene panike, već polje samouverenosti, jer sada umem vešto da upravljam svojim novcem, na duge staze.
Dragana Petković
Biznis konsultantkinja i preduzetnica


24. decembra 2018.

Lično sam bio zadovoljan sa konsultacijama 1na1 i planiram dalje konsultacije sa Karolinom.
Slobodan Boškan
Team manager
Volleyball club Vojvodina


17. jula 2019.

Prošavši kurs o ličnim finansijama i 1na1 konsultacije upoznao sam se sa svim finansijskim proizvodima dostupnim u Srbiji, a zahvaljujući Karolini odlučio sam se i da investiram novac u neke od njih. Sjajan savetnik i bezgranična podrška kroz zamršen srpski finansijsko-birokratski sistem, Karolina mi je pomogla da napravim odluke koje će mi uz malo sreće omogućiti mir u poznim godinama života. Moje iskrene preporuke.
Petar Popović


10. aprila 2019.

Karolinu sam pozvala u želji da se informišem o tome koje vrste ulaganja i štednje su aktuelne na tržištu i gde predlaže da ušteđeni novac da uložim.

Ona je vrlo profesionalno i strpljivo uzela u obzir moje želje i moje mogućnosti i dala vrlo konkretne predloge kada su finansijski proizvodi u pitanju. Ukazala mi je na razlike između štednje u banci, investicionim fondovima i penzionim fondovima, predočila mi je i mane i prednosti svakog ulaganja. Takođe, dobila sam jasne i konkretne informacije o
kretanju kamatnih stopa na štednju, prinosima investicionih i penzijskih fondova a i poreskom tretmanu, sa čime mi je olakšala donošenje odluke gde da uložem novac.
Nevena Stanojević


29. maja 2020.

Tokom kursa o ličnim finansijama sam uvideo vrednost vođenja evidencije trošenja novca, porodičnog budžeta. Ipak, nisam odmah zakoračio u svet brojeva. Zahvaljujući Karolininom strpljenju, koja mi je tokom konsultacija sve ponovo objasnila, i ja sam započeo voditi evidenciju ulaza i izlaza mog porodičnog budžeta.
Neverovatan osećaj zadovoljstva zbog uvida koliko ste ukupno zaradili novca, koliko trošite po kategorijama (hrana, prevoz, računi). Imate osećaj konktrole, i ubuduće možete mnogo bolje planirati to sve na mesečnom i godišnjem nivou.
Pored osnovnih funkcija, u okviru tabele možete pisati o svojim obavezama, planovima, ciljevima. 
Da zaključim, u okviru tabele, ja mogu upravljati finansijskim ciljevima, svojim budžetom. Sve na jednom mestu! 
Zato vam toplo preporučujem kurs o ličnim finansijama
, koji je Karolina  kreirala, u cilju da nam pomogne da bolje razumemo svet brojeva, i naše finansije.
Miljan Antić


25. marta 2018.

Uz program koji Karolina nudi za jako kratko vreme možete da naučite kako da baratate sa svojim finansijama. Vrlo lako i jednostavno vam se otvore oči i uvidite gde grešite i gde imate prostora da korigujete svoju potrošnju. Tu ne govorim samo o stvarima na koje previše trošite pa bi bilo dobro korigovati već i suprotno. Kod mene je bio slučaj da sam na neke stvari trošila previše, a da to nisam osetila ni znala, a imala sam prostora da smanjim tu potrošnju i da tu razliku iskoristim na mnogo kvalitetnije stvari, na stvari koje meni pričinjavaju zadovoljstvo.

Naučila sam kako baratati sa novcem i kako kontrolisati potrošnju. Naučila sam kako usmeriti kontrolisanu potrošnju na štednju i kako zatvarati mesečnu finansijsku konstrukciju u plusu bez stresa. Sve su to jako bitne stvari kojih nismo ni svesni u svakodnevici. Sve dok ne počnemo da vodimo tačnu i preciznu evidenciju potrošnje. Nakon prvog evidentiranog meseca vrlo jasno se vidi gde grešimo igde imamo prostora za promene.

Nakon 1 na 1 rada sa Karolinom sam pocela da vodim tačnu i preciznu evidenciju o prilivu novca i njegovoj potrošnji. Naučila sam da poštujem svoj zarađen novac i da ga usmeravam na prave stvari. Da u kupovinu idem sa jasnim ciljem i da ne kupujem bezpotrebne sitnice koje će mi stajati u kući već da novac trošim na potrebne stvari. Samim tim sam shvatila da za manje novca mogu da dobijem sve potrepštine, da ne oskudevam ni u čemu….sve je stvar discipline i organizacije. Ako imate jasan cilj, uz ovaj program vrlo lako možete doći do njega. 

Andrea Milodanović
Odbojkaški trener
Sveti Benedek Odbojkaška Akademija, Balatonfured, Mađarska
(Szent Benedek röplabda académia, Balatonfüred)

12. maja 2021.

Karolina je svojim kursom i sesijama 1 na 1 ispunila i više od mojih očekivanja. Naučio sam kako da kontrolišem svoje finansije i počeo svjesnije da trošim. Saznao sam dosta o investiranju i došao do ljudi i organizacija koji su konkretno mogli da mi pomognu u ostvarivanju mojih planova vezanih za učenje i pokretanje sopstvenog biznisa. Kurs bih preporučio svakom ko želi da poboljša i unaprijedi svoj odnos prema finansijama.

Aleksandar Cvjetinović, Marine Engineer

Poslovno-finansijske konsultacije za preduzetnike/ce

29. maja 2020.

Karolinu sam upoznala kroz program Podeli svoje znanje izrazivši potrebu za mentorkom iz oblasti finansija. Tada sam bila u drugoj godini poslovanja i stvari sa vođenjem finansija su počele da se usložnjavaju, a teško funkcionišem u neredu bilo koje vrste. 

O tabeli za vođenje poslovnih finansija:
Uz tabelu za vođenje poslovih finansija sam uvela red u novčane tokove, da tako kažem - uspostavila sam kontrolu i počela da se osećam mnogo opuštenije. Mom tipu ličnosti je od neprocenjivog značaja da stvari mogu da sagledam "iz ptičije perspektive", da imam precizne pokazatelje na osnovu kojih mogu i da "zavirim" u budućnost te da na osnovu toga preduzimam korake. Volim da kažem da me relaksira dok je popunjavam jer nadasve uživam u redu i osećaju da ništa nisam previdela, da svaki detalj mogu da propratim, jednostavno imam uvid u sve što me interesuje.

O Karolini kao osobi i mentorki
Celokupan odnos sa Karolinom kao mentorkom je bio izvrstan. Trajao je nekih deset meseci ali je jednim delom bio zahvaćen periodom u kom se nisam najbolje osećala zdravstveno što se odražavalo i na moje raspoloženje. S obzirom da Karolina očigledno ima veoma razvijenu emocionalnu inteligenciju, naišla sam na razumevanje i podršku. 

Generalno, posledice koje se javljaju zbog neadekvatnog upravljanja finansijama mogu biti kobne ili veoma uznemiravajuće, a za većinu početnika je to najkomplikovanija oblast poslovanja. Zbog toga smatram da je izuzetno važno da mentor/savetnik u ovoj sferi, poseduje takozvane "soft skills" kojima se Karolina može itekako pohvaliti. 

Način rada i iskustvo
Takođe mi se svideo način na koji prenosi znanje. Sistematična je, a nivo detaljnosti čini mi se prilagođava u hodu, zavisno od predznanja i afiniteta klijenta. Nema gubljenja vremena, a nema ni zaostalih nedoumica.

Njeno dugogodišnje iskustvo seže i u druge sfere poslovanja (marketing, ljudski resursi, prodaja...) pa je pristup sveobuhvatniji, a šansa da se svašta novo nauči, velika.  

Dobro je poznavati Karolinu, a još bolje sa njom i sarađivati.
Marina Carević, vlasnica firme Modlica


29. oktobra 2019.

Konsultacije ne samo da su mi pružile odgovore na određena pitanja u planiranju i ostvarenju svoji finansijskih ciljeva, već su mi obogatile i sveukupan način razmišljanja u pogledu finansija što mislim da je neprocenjivo. Bilo mi je zadovoljstvo i veoma korisno. Siguran sam da se vidimo uskoro i ovim putem svima koji čitaju svakako preporučujem tvoje konsultacije.
Luka Stojanović, Msc
Direktor i osnivač Synergy trening centra

https://synergy-concept.rs/


20. februara 2019.

Vreme provođeno u Source Hub-u kao i lično i poslovno savetovanje koju Karolina pruža značajno dobrinosi razvoju finansijske inteligencije. Nije svejedno kako upravljamo svojim novcem, i treba da osvestimo kako to uopšte radimo. Bez konkretnih ciljeva i planova ne možemo napredovati ni na ličnom ni na finansijkom planu. Moramo preuzeti ove aktivne korake da bi bili srećniji i uspešniji u svakoj, za nas značajnoj oblasti života. Hvala Karolina.
Andor Fontányi
Osnivač Bandi sör - craft pivo


25. marta 2018.

Uz Karolinino pravno i poresko savetovanje i podršku u 2017-oj godini uspela sam da uštedim preko 5000 evra. Moj suvišni trošak na poreze i doprinose bio bi mnogo veći da nisam preduzela aktivnosti koje je ona predložila i ispoštovala vremenski rok koji smo odredile.

Ne samo što je ukazala na to kako da smanjim troškove, već mi je i pomogla sa pisanjem pravne dokumentacije, pa nisam morala dodanto da angažujem i plaćam advokata.

Milica Šešić
Profesor engleskog i samostalni prevodilac, Francuska
www.milicasesic.com

Online kurs o ličnim finansijama:

12. maja 2021.

"Tokom kursa mi se najviše svideo sistem koji nam je Karolina dala, od početka do kraja. Najvažnije je što je uvek objasnila šta i zašto radimo. Meni je jako bitno da znam zašto nešto radim i da svesno mogu da biram i upravljam svojim finansijama i životom. Po to sam i došla na kurs i to sam na ovom kursu i dobila."

Sanja Romić, muzički umetnik- oboistkinja

12. maja 2021.

BASIC kurs je apsolutno razumljiv i primenljiv, što je najvažnije. Posle manje od mesec dana se višestruko isplatio. Samo zahvaljujući “kusur štednji” za manje od mesec dana sam uštedeo više nego što sam platio kurs. Zahvaljujući ostalim tehnikama koje sam naučio i primenio, uspeo sam sam da “isplatim sebi” prilično veliki iznos. Karolina zna šta radi i o čemu govori. Što se sadržaja kursa tiče, navedeni su konkretni primeri. Koncept kursa je fantastičan. Transkripti, vežbe, radni listovi, tabele, vodiči - pun pogodak - čista DESETKA!

dr Vladimir Velimirović, doktor stomatologije

8. jula 2020.

Ovaj kurs mi je jedna od najboljih investicija u životu i mislim da bi ovako nešto trebalo da se uči u školama kao obavezan predmet. On nudi fantastične principe, znanja i alatke koji su mi postali temelj za lakše upravljanje svojim novcem i brže ostvarenje vizije života koju sam za sebe zamislila. Karolina je riznica znanja i oseća se njena iskrena pažnja i želja da podeli sve što zna i pomogne. Moja natoplija preporuka!
Milica Koprivica


8. jula 2020.

Kurs bih preporučila svakom pogotovo ako već godinama primećuje da mu "novac klizi iz ruke" a ne zna kako da se izbori sa time. U najmanju ruku treba da preuzme tabelu za vođenje ličnih finansija, koja je odlično urađena i laka za primenu.
Marta Turan


7. oktobra 2020.

Već sam do sada koristio nekoliko meseci tabelu za beleženje finansija, tako da sam imao neku polaznu osnovu i znao sam otprilike koliko trošim na šta. Iz kursa sam saznao mnogo korisnih informacija koje sam odmah počeo da primenjujem i nekako se osećam sigurnije što se tiče finansija.
Nemanja Kontić

Radionica “Upravljanje ličnim finansijama”:

Tatjana Popovic

Veoma korisna radionica koja omogućava da se steknu osnovna znanja kako rukovoditi finansijama. Preporučila bih je svima koji imaju potrebu i želju da unaprede finansijski aspekt jer je znanje koje nam je Karolina prenela je veoma korisno. 🙂 Hvala
Tatjana Popović
Sertifikovani Health Coach, autor, edukator i predavač
Osnivačica Totally Wellness
www.totallywellness.rs

Boris Pohulek

Visoko ću preporučiti radionicu zato što Karolina ume da prenese kako da finansijama pristupiš posvećeno i svakodnevno, kao treningu i da zaista postigneš rezultate.
Takođe tabele, alate koje smo dobili, čak i za mene kao mašinca, project managera, su daleko bolje i detaljnije nego što sam očekivao.
Boris Pohulek
Kreator: Principi superiornog zdravlja
https://www.facebook.com/boris.pohulek

Makelly Cvijanovic

Preporučujem radionicu svakome ko želi da pametno upravlja svojim finansijama i nauči kako investirati zarađeni novac.
Makelly Cvijanović
Model, blogger, writer
chameleonspirit.com

Ivana Milojevic

Sažeto vođenje ličnih finansija, dovoljno da promenim način razmišljanja i počnem novi uspešan život.
Sviđa mi se i to što se raspravljalo a ne kao u školi.
Ivana Milojević
Osnivačica Urban relax
www.urbanrelax.rs

default image

Veoma korisno i ohrabrujuće.
Preporučila bih radionicu prvenstveno radi optimizacije troškova jer mislim da većina ljudi bez obzira na prihode na barata najbolje svojim troškovima, ne zna gde šta troši i ne polazi od ciljeva da bi se bolje organizovali!
Slađana A.

Nevena Pejovic

Svakako ću preporučiti ovu radionicu prijateljima, poznanicama i dragim ljudima da shvate kako treba voditi računa o novcu tj. da svako smanjenje troškova dovodi do dobiti (obratiti pažnju na ugovore u banci, smanjiti nepotrebne troškove - razmisliti da li ti to treba prije kupovine.)

Veoma mi se dopale sve teme koje smo obrađivali. Predavač je odličan, nesebično dijeli znanje, puna iskustva, skromna i daje niz korisnih informacija.

Nevena Pejović
Vlasnica, Turistička Agencija "Traveluxe", Crna Gora
Polaznica radionice u Podgorici

Sladjana L

Ko želi da osvjesti svoje finansijske poteze i da postigne veće prihode koristeći mehanizme smanjenja troškova, ovo je prava radionica za njega. Praktični primjeri za razriješenje finansijskih dilema i problema.

Slađana Laketić
Vlasnica, Turistička Agencija "Slađa", Bar, Crna Gora
Polaznica radionice u Podgorici

Radionica me je "osvjestila" i pomogla da shvatim da mogu da uštedim i isto tako sebi mogu da priuštim sve što i ranije.  Hvala Vam na konkretnim savjetima i odličnoj finansijskoj edukaciji.

Irena Bošković
Marketing Manager, IM Group Montenegro
Polaznica radionice u Podgorici

Nives Kurjak

Život je vaša energija, a novac je samo njen drugi oblik. Naučite kako da je koristite pravilno. A upravo to nas uči ova radionica.
Nives Kurjak
Sound Designer
LinkedIN profil

Milica Maksimovic

Toplo bih preporučila radionicu svima koji razmišljaju na koji način mogu da poboljšaju raspodelu svojih prihoda.
Pre radionice nisam toliko ni razmišljala o svom odnosu sa novcem i nisam imala predstavu kako mogu pametno da investiram.
Milica Maksimović
Content Marketing Lead
LinkedIn profil

default image

Divan način da se odvoji slobodno vreme za razmišljanje o veoma važnoj temi o kojoj nema gde da se bilo šta dodatno nauči.
Tatjana Perović

Tijana N.

Radionica je jako korisna, jer pomaže i onim ljudima koji nemaju dodirnih tačaka sa finansijama, kako da im se približe i da racionalno barataju sa svojim novcem.
Tijana N.
Menadžerka

Milica Petrovic

Svakodnevno nam odlaze prihodi a da nismo ni svesni na šta to sve tačno bezpotrebno rasipamo novac. Neophodna je detaljna organizacija ličnih finansija čak i na dnevnom nivou.
Ovo je radionica koja nas uči osnovama finansijske pismenosti, koja nam pomaže da praktično i detaljno sami organizujemo svoje rashode na najbolji mogući način.
Za mene su ovo dobre osnove i ispravna upravljanja ličnim finansijama odličan pravac za još boljim upravljanjem i finansijama u biznisu, za koje nam Karolina može takodje dosta pomoći pružiti.

Milica Petrović
Dizajner i dekorater enterijera, nameštaja i tekstila - Osnivač brenda M design
www.mdesign.rs 

Aleksandra Sasa Simovic

Od srca vam preporučujem ovu radionicu. Fenomenalan sadržaj radionice, jasno definisani finansijski pojmovi razumljivi svima i ljudima koji nisu usko vezani za to polje profesionalno je ono što mi se odmah dopalo.
Svidelo mi se i što ima dosta interakcije i razmene mišljenja. Karolina je savršen predavač i prenosilac informacija. Rado bih ponovo prisustvovala radionici. Držalo mi je pažnju sve vreme trajanja i izašla sam sa osmehom na licu, bogatija za neka nova poznanstva i saznanja kako zaista upravljati ličnim finansijama.

Aleksandra Saša Simović
Novinar, kolumnista i PR menadžer
www.sashasimovic.com i emisija “Na sunčanoj strani života sa Sašom” na youtube kanalu: suncana strana zivota

Sofija Vučeta

Dopalo mi se što smo u jako prijatnoj atmosferi diskutovale o relevantnim temema za sve nas, podelile iskustva i izašle sa konkretnim saznanjima vezanim za naše prakse u vođenju ličnih finansija. Takođe, Karolina je veoma bila posvećena svakoj od nas lično, tako da smo dobile i odgovore na specifična pitanja. 🙂

Sofija Vučeta
Community Coordinator u Impact Hub Beograd
belgrade.impacthub.net

Jovana Miljanovic

Preporučila bih radionicu svima koji imaju potrebu da nauče više o upravljanju ličnim finansijama​ i koriste svoj novac na pametniji način.

Jovana Miljanović
Konsultantkinja u Jovana Miljanović Consulting
Blogerka na adresi:
www.jovanamiljanovic.com

LauraMorel

Radionica me je motivisala da ne potrošim svakog meseca ceo iznos zarade, već da uvek uštedim određeni procenat, u čemu i uspevam, jer sam počela svesno da trošim, i postala sam finansijski disciplinovanija.
Karolina nas je kroz jedinstven pristup navela da se suočimo sa uverenjima, predrasudama, stavovima kao i obrascima ponašanja zbog kojih naše finansije trpe.
Takođe nas je usmerila da postavimo realne želje i motivisala da radimo na njihovom ostvarenju kroz finansijsku disciplinu.
Prikaz načina vođenja finansija u excel-u i tabela koju svaka učesnica dobija posle radionice će svakome pomoći da nakon radionice lako primeni preporuke koje je Karolina dala za vođenje ličnih finansija.

Laura Morel
Oficir policije, master i specijalista kriminalista
MUP

Ovakve radionice su potrebne i važne za razvijanje finansijskog samopouzdanja i snage.
Svidela mi se otvorenost učesnica u prvom delu radionice, preciznost tabele u drugom i Karolinino nesumnjivo vladanje materijom u trećem; generalno njena opuštenost i sigurnost.
Subjektivno, osetila sam rasterećenost nakon trećeg dela zbog mogućnosti koje nam je predočila.

Aleksandra Velimirović Janakievski
Osnivač i vlasnik modne marke Belgrade Workshop, modni kouč i mentor, NLP practicioner

Radionica je fantastična jer detaljno prolazi kroz različite načine na koje možemo da poboljšamo svoje navike a samim tim i finansijsko stanje. Fascinantno je koliko sitnih troškova zaboravljamo, a koji su zapravo kad se saberu veliki troškovi. Radujem se primeni saveta i vođenju tabele.

Biljana Aleksić
Preduzetnica/defektolog - Audio Partner
www.apartner.co.rs

Ovu radionicu bih preporučila baš svakome, jer nismo ni svesni toga šta sve u nama upravlja našim odlukama i koliko sitnim promenama možemo postoći mnogo!
Karolina na lak i prijemčiv način ukazuje na sve aspekte odnosa prema novcu, a uz praktične alate, posle njene radionice ćete imati konkretne fizičke alate za rad. Ali pre svega ćete shvatiti gde ste vi sami i koji je vaš lični put ka sreći, iz aspekta novca kao jednog od gradivnih elemenata života.

Marija Gajić
Editor-in-Chief LikeMag Srbija, profesor engleskog, konsultant, kopirajter i rukovodilac radionica za dramu, marketing i menadžment
www.likemag.com/sr

 

Scroll to Top

PREUZMI RADNI LIST O SABOTIRAJUĆIM UVERENJIMA

Prijavi se na moj newsletter da bi dobijao/la redovne savete, obaveštenja i ponude u vezi sa finansijama, vođenjem kućnog budžeta, štednjom, investiranjem, biznisom, kursevima i predavanjima. Već u prvom emailu dobićeš besplatno Radni list – Vežbu – “Da li i kako sabotirate primanja i poslovni uspeh i kako da prestanete da to činite?”

Hvala!
Uspešno si se prijavio/la na newsletter!
Na email ti je poslat radni list o sabotirajućim uverenjima. U slučaju da ti ne stigne email [proveri i spam/junk/promotions email] ili budeš imao/la problem sa otvaranjem fajlova, kontaktiraj me direktno na moj email.