fbpx

FINANSIJSKI SAVETNIK -
KONSULTACIJE 1NA1

KOME JE USLUGA FINANSIJSKOG SAVETOVANJA I KONSULTACIJA NAMENJENA?

Ako si na ovoj stranici to znači da se već baviš svojim finansijama ili nameravaš to i znaš da je upravljanje finansijama i kreiranje finansijskog plana važno.

Moje konsultacije pohađaju pojedinci ili parovi koje mogu da se podele u 2 grupe:

1) Mnogi PROGRAMERI, zaposleni u IT sektoru, digitalu, inženjeri, SPORTISTI sa nacionalnim priznanjima. Svi oni koji imaju solidna primanja i/ili ušteđevinu i koje zanima koje opcije investiranja i štednje postoje i gde je najbolje da svoj novac INVESTIRAJU u Srbiji, i kako mogu to da učine.
Ako spadaš u ovu grupu, tada će ti biti posebno interesantne konsultacije vezane za investiranje – štednju – automatizaciju ulaganja.

2) Osobe koje su imale/imaju još uvek određene finansijske izazove, a sada su na putu ka većim primanjima i sada (žele da) stvaraju ušteđevinu za svoje CILJEVE.
Ako si spremna/an da “disciplinuješ” svoje finansije i preuzmeš kontrolu nad njima, tada su za tebe konsultacije koje obuhvataju kreiranje ličnog finansijskog plana.

Svim mojim klijentima je zajedničko da imaju svest o važnosti finansijske edukacije i značaju da novac ne stoji samo na računu bez kamate ili u slamarici, jer tada gubi vrednost.

STOJIM TI NA RASPOLAGANJU AKO ŽELIŠ DA:

NA INDIVIDUALNIM KONSULTACIJAMA ĆEŠ DOBITI ODGOVORE NA:

VRSTE KONSULTACIJA KOJE NUDIM VEZANO ZA LIČNE FINANSIJE:

1) Konsultacije - detaljni prikaz opcija štednje/investiranja u Srbiji:
2) Konsultacije uz kreiranje ličnog finansijskog plana + prikaz opcija štednje/investiranja u Srbiji
3) Fleksibilni finansijski razgovori

ŠTA NE MOŽEŠ OČEKIVATI NA KONSULTACIJAMA?

Ne možeš očekivati da umesto tebe donesem odluku o izboru i korišćenju finansijskih proizvoda i usluga.
Konačnu odluku/procenu koji finansijski proizvod/usluga je odgovarajući za tebe, moraš doneti sam/a, na osnovu informacija i znanja koje ćeš steći tokom konsultacija.

Opcije ulaganja u inostranstvu, ulaganje u nekretnine, u akcije, u sopstveni ili tuđi biznis ne obrađujem tokom mojih konsultacija i obuka. Za navedene opcije ulaganja predlažem da potražiš stručnjaka u toj oblasti, i u datoj zemlji u kojoj želiš da ulažeš.

UTISCI KLIJENATA/KINJA

Već duže vreme sam se oslanjala na strane resurse što se tiče finansijske edukacije. O mnogim temama koje Karolina pokriva na blogu sam već bila upućena, a ‘1na1 konsultacije’ sa njom su mi pomogle da razrešim određene nedoumice pre donošenja finalne odluke. Karolina me je bolje upoznala sa određenim finansijskim proizvodima u Srbiji i navela njihove prednosti i mane. Kroz ove konsultacije sam uštedela i dosta vremena jer nisam morala da prikupljam informacije sa više strana. Zbog toga mislim da je razgovor sa nezavisnim finansijskim savetnikom neprocenjiv. Zahvaljujući jasnim i konkretnim informacijama, napravila sam prvi korak svega par dana nakon konsultacija. Konsultacije preporučujem svima koji imaju određenu ideju u gde i šta bi ulagali ali im je potreban neko ko bi razrešio određene nedoumice. Nećete zažaliti 🙂
Zorica L.
Content specijalista
Karolinu sam pozvala u želji da se informišem o tome koje vrste ulaganja i štednje su aktuelne na tržištu i gde predlaže da ušteđeni novac da uložim. Ona je vrlo profesionalno i strpljivo uzela u obzir moje želje i moje mogućnosti i dala vrlo konkretne predloge kada su finansijski proizvodi u pitanju. Ukazala mi je na razlike između štednje u banci, investicionim fondovima i penzionim fondovima, predočila mi je i mane i prednosti svakog ulaganja. Takođe, dobila sam jasne i konkretne informacije o kretanju kamatnih stopa na štednju, prinosima investicionih i penzijskih fondova a i poreskom tretmanu, sa čime mi je olakšala donošenje odluke gde da uložem novac.
Nevena Stanojevic
Nevena Stanojević
Razgovor sa Karolinom i pravljenje ličnog finansijskog plana su mi dali alat kojim sada gledam svoje finansije veoma pozitivno i kroz pravi balans sigurnosti i uživanja. Veoma praktično pristupam ciljevima koje sam pre toga posmatrala samo kao snove, a uz nju sam uvidela da su sasvim realni i izvodljivi. Finansije mi više nisu samo polje spontanog trošenja i povremene panike, već polje samouverenosti, jer sada umem vešto da upravljam svojim novcem, na duge staze.
Dragana Petković
Biznis konsultantkinja i preduzetnica
Lično sam bio zadovoljan sa konsultacijama 1na1 i planiram dalje konsultacije sa Karolinom.
Slobodan Boškan
Preporučila bih radionicu svima koji imaju potrebu da nauče više o upravljanju ličnim finansijama​ i koriste svoj novac na pametniji način.
Jovana Miljanovic
Jovana Miljanović
Konsultantkinja u Jovana Miljanović Consulting
Konsultacije ne samo da su mi pružile odgovore na određena pitanja u planiranju i ostvarenju svoji finansijskih ciljeva, već su mi obogatile i sveukupan način razmišljanja u pogledu finansija što mislim da je neprocenjivo. Bilo mi je zadovoljstvo i veoma korisno. Siguran sam da se vidimo uskoro i ovim putem svima koji čitaju svakako preporučujem tvoje konsultacije.
Luka Stojanović, Msc
Direktor i osnivač Synergy trening centra
Nakon sto sam se kroz vrlo informativne i jasne sadržaje na Karolininom sajtu uputio u osnovnu terminologiju, aspekte i relacije iz sveta finansija, stekao sam utisak da bi mi Karolinini saveti mogli pomoći u konkretnom, mom, slučaju. Iskoristio sam konsultacije "jedan na jedan" i bio na kraju vrlo zadovoljan rezultatima. Karolina je došla spremna, imala aktuelne informacije, brzo razumela konkretan izazov, dala jasne smernice i otklonila nedoumice i nejasnoće koje sam imao. Karolina je vrlo prijatna i profesionalna za saradnju i preporučio bih svima da iskoriste njenu pomoć za rešavanje svojih dilema na polju finansija.
Borislav Batinic fotografija
Borislav Batinić

Dalje reference i utiske klijenata/kinja možeš da pročitaš na stranici “Utisci” – ovde.

ZAŠTO DA BAŠ JA BUDEM TVOJ FINANSIJSKI SAVETNIK?

Finansijska  savetnica i biznis kouč – preduzetnica sam koja uživa u demistifikaciji finansija.
Radim sa fizičkim i pravnim licima kojima pomažem u finansijskom planiranju i koje podržavam u štednji i investiranju.
Do sada je kroz obuke i konsultacije koje sam držala prošlo više od 500 lica.

Kroz direktni rad sa klijentima sam prepoznala značaj da im pored stručnih 1na1 konsultacija pružim podršku i kroz finansijski i biznis koučing na putu (re)definisanja i ostvarivanja njihovih finansijskih i drugih ciljeva.

Predsednica sam Centra za finansijsku edukaciju i osnaživanje (CEFIN).

Iza sebe imam više od osam godina rukovodećeg iskustva u finansijskom sektoru.
Za vreme poslovnog angažmana na poziciji direktorke menjačnica “Exclusive Change” za Srbiju, bila sam zadužena za celokupno poslovanje kompanije, od samog osnivanja 2008. godine. Otvorila sam više od 30 menjačnica, rukovodila firmom koja ima 75+ zaposlenih, i koja je u 2017-oj ostvarila više od 370,000 EUR neto dobiti.

Kao Predsednica Udruženja menjača Srbije u periodu od 2013. – 2018.  godine sarađivala sa sam regulatorima, ovlašćenim menjačima i platnim institucijama, pri tumačenju propisa, a predlagala sam izmenu i modernizaciju propisa.

Završila sam osnovne i master studije na Fakultetu tehničkih nauka, Univerzitet u Novom Sadu, na usmerenju “Upravljanje preduzećem”.

Posedujem licencu/dozvolu za rad izdatu od strane Narodne banke Srbije za zastupanje i posredovanje u osiguranju, za obavljanje poslova informisanja o članstvu u dobrovoljnim penzijskim fondovima.

Obuka iz koučinga: Certificate in Coaching Skills, Course recognized by the International Society for Coaching Psychology

Više o meni možete da saznate na stranici O meni ili na mom LinkedIn profilu.

CENA

Cena individualnih konsultacija zavisi od trajanja. Slobodno mi pošalji email koje teme te zanimaju, i u odnosu na to ću proceniti potrebno vreme za konsultacije i potvrditi ti cenu istih. 

NAČIN I PROCES SARADNJE

1. Najčešće moja saradnja sa budućim klijentom počinje kada mi se obrati emailom u kojem iznosti koje teme ga/je interesuju i u kojem se raspituje o ceni.
2. Ako su to teme koje pokrivam, procenim trajanje konsultacija i uskladim sa klijentom i potvrdim cenu konsultacija. Ako neku od tema ne pokrivam – o tome informišem klijenta. 
3. Ukoliko klijentu uslovi rada sa mnom odgovaraju, tada još pre konsultacija klijenta zamolim da popuni jedan upitnik koji objedinjuje koje sve teme ga zanimaju i u upitniku može da zapiše i koja pitanja ima.
Ako klijent ima svoju firmu i želi na konsultacijama pokrijemo teme  poslovanja njegove firme i upravljanja poslovnim finansijama, tada klijent popunjava još jedan dodatni upitnik. Ne sprovodim klasične poslovne-finansijske konsultacije, već kada je reč o poslovanju izazovima i poslovnim finansijama, taj deo pokrivam kroz finansijski i biznis koučing.
Naravno da ne moraš sva pitanja unapred da napišeš pre konsultacija.
U slučaju potrebe se i čujemo kratko telefonom.
4. Kada smo zajedno utvrdili da klijentu odgovara način rada i uslovi, tada zakazujemo datum i vreme konsultacija.
5. Šaljem instrukcije za uplatu. Uplata se vrši avansno na račun moje firme, pre konsultacija.
6. Održavamo konsultacije.
7. Posle konsultacija, šaljem follow up materijal (kada ima). 

KONTAKT I ZAKAZIVANJE

Ukoliko želiš da zakažeš finansijski / biznis koučing ili imaš dodatna pitanja, slobodno mi pošalji email na: ili preko:    *obavezno
    [recaptcha]

    Scroll to Top