fbpx

Politika privatnosti

Zaštita privatnosti

Kako bismo obezbedili zaštitu Vaše privatnosti i približili Vam način prikupljanja, upotrebe, povezivanja, objavljivanja i korišćenja ličnih podataka postupamo u skladu sa Politikom privatnosti.

Politika privatnosti govori o informacijama koje prikupljamo od Vas kada koristite internet stanicu https://www.herbutkarolina.com.

Ova Politika privatnosti se odnosi na Vas ukoliko koristite naše usluge, učestvujete na našim događajima ili na drugi način stupate u interakciju sa nama, uključujući korišćenje našeg veb-sajta https://www.herbutkarolina.com i eventualnih poddomena, preuzimanje sadržaja koje nudimo u okviru naših newsletter-a ili stupanje u interakciju sa nama putem društvenih mreža.

Molimo da odvojite malo vremena i da detaljno proučite ovu Politiku privatnosti i upoznate se pravilima iste, jer bilo kakvo korišćenje ove internet stranice podrazumeva Vaše prihvatanje uslova navedenih u ovom dokumentu. Pristupanjem ovom internet sajtu, Vi potvrđujete da ste saglasni sa obavezujućim karakterom ove Politike zaštite privatnosti i dajete pristanak da se podaci o Vama prikupljaju, koriste i otkrivaju u skladu sa ovom Politikom privatnosti.

O nama
Karolina Herbut PR Herbut Consulting, sa sedištem u Vrbaški put 89, Mali Iđoš, PIB: 110851973, MB: 65037432 (u daljem tekstu: Trgovac) posvećuje punu pažnju zaštiti podataka o ličnosti korisnika sajta https://www.herbutkarolina.com odnosno kupaca koji od Trgovca kupuju proizvode i usluge preko navedenog sajta.

Pitanja, pritužbe, zahteve i dodatne informacije oko obaveštenja, zaštite podataka o ličnosti kod Trgovca i naše usklađenosti sa zakonima o zaštiti podataka o ličnosti možete uputiti na našu email adresu info@herbutkarolina.com ili poštom na našu adresu.

Prikupljanje podataka
Tokom posete sajtu https://www.herbutkarolina.com Trgovac može prikupiti određene lične informacije i podatke koji su neophodni u svrhu uspostavljanja poslovnog odnosa, naplate ili isporuku porudžbine i u svrhu informisanja korisnika i kupaca u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalititne usluge.
U cilju uspešne obrade narudžbina kupaca potrebno je da kupci Trgovca dostave sledeće podatke: ime i prezime, adresa, email i broj telefona. Uz pomoć tih podataka Trgovac će biti u mogućnosti da kupcima isporuči naručenu robu odnosno uslugu, kao i da obavesti kupce o trenutnom statusu narudžbine. Prijava na veb sajtu Trgovca podrazumeva saglasnost korisnika da mu Trgovac šalje email, SMS i Viber obaveštenja. Trgovac daje kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing, SMS i Viber lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Vaši lični podaci koji su prikupljeni putem sajta https://www.herbutkarolina.com mogu da se dele interno u okviru Trgovca, u svrhu poslovne saradnje sa Vama, za naplatu i izvršavanje porudžbine. Takođe, možemo da delimo Vaše lične podatke sa: trećim stranama, eksternim saradnicima, konsultantima, advokatima, knjigovođama; novoosnovanim entitetom ili entitetom sticaocem vlasništva nad Trgovcem, ukoliko je Trgovac uključen u spajanje, pripajanje, kupovinu, prodaju udela ili drugu statusnu promenu; Bilo kojim drugim primaocem, ukoliko smo u obavezi prema zakonu ili na osnovu sudske odluke; Bilo kojim drugim primaocem kada je razumno neophodno.

„Kolačići“ (Cookies)
„Kolačići“ (Cookies) su male tekstualne datoteke koje su snimljene na vašem uređaju (računar, mobilni telefon, tablet …) da biste pratili kretanje vašeg pretraživača na veb sajtu i ne povezuju se sa vašim ličnim podacima koje ste nam dali. Uz pomoć takvih fajlova, omogućeno je kretanje posetilaca po stranici a samim tim se i prikupljaju podaci kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, optimizovali i poboljšali funkcionalnost veb-sajta. Korisnici mogu da odaberu da internet pretraživači odbijaju kolačiće. Ako korisnici odaberu ovu funkciju, određeni delovi sajta možda neće funkcionisati kako je predviđeno.

Kada posetite https://www.herbutkarolina.com ili koristite naše aplikacije ili druge digitalne alate, mi možemo, u zavisnosti od vaše saglasnosti, koristiti kolačiće, piksele za kolačiće i druge tehnologije za prikupljanje sledećih podataka: IP adresa, informacije o povezivanju, tip pretraživača, lokacija, vremenska zona, operativni sistem i druge tehničke informacije;
Informacije o vašoj poseti, uključujući veb-sajtove koje ste posetili pre i nakon nekog od naših veb- sajtova i proizvodima koje vidite;Trajanje poseta na stranicama našeg sajta i informacija o interakciji između stranica.
Koristimo kolačiće drugih proizvođača (Facebook, Google, Google Analytics, Youtube, Mailerlite i sl.).
Imajte na umu da uvek imate potpunu kontrolu nad kolačićima. Većina pretraživača nudi potpuno isključivanje kolačića pomoću opcija, za svaki pregledač odvojeno.

Linkovi ka drugim veb stranicama
Internet stranica Trgovca i stranice Trgovca na društvenim mrežama mogu, s vremena na vreme, da sadrže linkove do i sa drugih veb-sajtova. Ukoliko pratite link za bilo koji od ovih veb-sajtova, molimo da imate u vidu da ovi veb-sajtovi imaju svoje vlastite politike zaštite privatnosti i da mi ne prihvatamo nikakvu obavezu ili odgovornost za takve politike. Molimo da proverite ove politike pre dostavljanja bilo kojih ličnih podataka ovim veb-sajtovima.

Mailing lista
Ukoliko se prijavite na mailing listu da primate newslettere, Trgovac će koristiti Vaše lične podatke da Vam šalje newslettere i informacije o svojim ponudama, proizvodima i uslugama, kao i informacije o dešavanjima, ponudama itd. drugih lica koje proceni da Vam mogu biti korisni.
Korisnici i kupci mogu bilo kada da se odjave – isključe sa mailing liste.

Sigurnost podataka
Trgovac preduzima odgovarajuće zakonske, tehničke i organizacione mere radi zaštite od neovlašćenog ili nezakonitog korišćenja ličnih podataka kupca.
Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Maloletnim korisnicima nije dozvoljeno da nam dostavljaju lične informacije.

Trgovac se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog u ovoj politici privatnosti.

Korpa
Scroll to Top

TABELA ZA VOĐENJE FINANSIJA​

Prijavi se na moj newsletter da bi dobijao/la redovne savete, obaveštenja i ponude u vezi sa finansijama, vođenjem kućnog budžeta, štednjom, investiranjem, biznisom, kursevima i predavanjima. Već u prvom emailu dobićeš besplatno tabelu za vođenje ličnih finansija i uputstvo.

Hvala!
Uspešno si se prijavio/la na newsletter!
Na email ti je poslata tabela.
U slučaju da ti ne stigne email [proveri i spam/junk/promotions email] ili budeš imao/la problem sa otvaranjem fajlova, kontaktiraj me direktno na moj email.