fbpx

FINANSIJSKI I BIZNIS KOUČING

Koučing (coaching) je proces koji je usmeren na podršku vas kao pojedinca, tima ili organizacije i pomaže u razvijanju svih potencijala, kao i dostizanju boljih rezultata i uspeha koji želite da ostvarite.

Kao biznis kouč (business coach) vodiću vas i podržavaću vas u ostvarenju ciljeva, želja i namera. Koučing sesije su takođe tu da vam omoguće da prevaziđete lične barijere i granice. I najvažnije – koučing ne podrazumeva unapred određen set tema, već sami birate teme na kojima želite raditi sa svojim koučem.

KAKO DA ZNATE DA VAM JE POTREBAN KOUČING?

Koučing je za vas ako želite podršku:

KOUČING MOŽE BITI:

INDIVIDUALNI KOUČING

TIMSKI KOUČING

GRUPNI KOUČING

KAKO IZGLEDA INDIVIDUALNA KOUČING SESIJA

Trajanje sesije: do 60 minuta

Učestalost: vi birate, ali neka optimalna učestalost je jednom u dve ili tri nedelje / jednom mesečno

BENEFITI KOUČINGA ZA KOMPANIJE

Neke od ključnih koristi koučinga za kompanije su:

PREDNOSTI ONLINE KOUČINGA

ZAŠTO DA BAŠ JA BUDEM VAŠ KOUČ?

karolina-herbut-biznis-koučing

Svako treba da zna od ko će biti njegov kouč kako bi se poverenje gradilo od samog početka. Zato želim da sa vama podelim da više od 12 godina radim na razvoju sopstvenog, ali i tuđih biznisa. Kao preduzetnica se bavim finansijskim savetovanjem i biznis koučingom. Uživam u rušenju mitova o tome kako su finansije dosadna i teška tema. 

Fizičkim i pravnim licima pomažem u finansijskom planiranju, podržavam ih u štednji i investiranju. Takođe im kroz finansijski i biznis koučing pružam podršku na putu (re)definisanja i ostvarivanja njihovih finansijskih i drugih ciljeva. Do sada je kroz obuke i konsultacije koje sam držala prošlo više od 1000 lica.

Verujem da finansijska edukacija treba da bude dostupna svima i zato sam 2017. godine sa saradnicama osnovala Centar za finansijsku edukaciju i osnaživanje (CEFIN), čija sam predsednica.

Iza sebe imam više od osam godina rukovodećeg iskustva u finansijskom sektoru. Za vreme poslovnog angažmana na poziciji direktorke menjačnica “Exclusive Change” za Srbiju. Bila sam zadužena za celokupno poslovanje kompanije, od samog osnivanja 2008. godine. Otvorila sam više od 30 . menjačnica, rukovodila firmom koja ima 75+ zaposlenih, i koja je u 2017. godini ostvarila više od 370,000 EUR neto dobiti.

Kao Predsednica Udruženja menjača Srbije u periodu od 2013 do 2018. godine sarađivala sam da regulatorima, ovlašćenim menjačima i platnim institucijama, pri tumačenju propisa, a predlagala sam izmenu i modernizaciju propisa.

Završila sam osnovne i master studije na Fakultetu tehničkih nauka, Univerzitet u Novom Sadu, na usmerenju “Upravljanje preduzećem”.

Posedujem licencu/dozvolu za rad izdatu od strane Narodne banke Srbije za:

– zastupanje i posredovanje u osiguranju,

– za obavljanje poslova informisanja o članstvu u dobrovoljnim penzijskim fondovima.

Završila sam obuku iz koučinga: Certificate in Coaching Skills, kurs priznat od strane International Society for Coaching Psychology.

KONTAKT I ZAKAZIVANJE

Ukoliko želiš da zakažeš finansijski / biznis koučing ili imaš dodatna pitanja, slobodno mi pošalji email na: karolina@herbutkarolina.com ili preko:

Scroll to Top

PREUZMI RADNI LIST O SABOTIRAJUĆIM UVERENJIMA

Prijavi se na moj newsletter da bi dobijao/la redovne savete, obaveštenja i ponude u vezi sa finansijama, vođenjem kućnog budžeta, štednjom, investiranjem, biznisom, kursevima i predavanjima. Već u prvom emailu dobićeš besplatno Radni list – Vežbu – “Da li i kako sabotirate primanja i poslovni uspeh i kako da prestanete da to činite?”

Hvala!
Uspešno si se prijavio/la na newsletter!
Na email ti je poslat radni list o sabotirajućim uverenjima. U slučaju da ti ne stigne email [proveri i spam/junk/promotions email] ili budeš imao/la problem sa otvaranjem fajlova, kontaktiraj me direktno na moj email.