fbpx

FINANSIJSKI I BIZNIS KOUČING

Koučing (coaching) je proces koji je usmeren na podršku vas kao pojedinca, tima ili organizacije da razvijete svoj potencijal i da dostignete bolje rezultate i uspeh koji želite da ostvarite.

Kouč (coach) vas vodi i podržava u ostvarenju vaših ciljeva, želja i namera, omogućava prevazilaženje ličnih barijera i granica.
Sami birate teme na kojima želite raditi sa koučem.

KOUČING JE ZA VAS AKO ŽELITE PODRŠKU:

KOUČING MOŽE BITI:

INDIVIDUALNI KOUČING

TIMSKI KOUČING

GRUPNI KOUČING

INDIVIDUALNA KOUČING SESIJA

BENEFITI KOUČINGA ZA KOMPANIJE

PREDNOSTI ONLINE KOUČINGA

ZAŠTO DA BAŠ JA BUDEM VAŠ KOUČ?

Herbut-Karolina-profile-Linkedin

KAROLINA HERBUT

Finansijska  savetnica i biznis kouč – preduzetnica sam koja uživa u demistifikaciji finansija.
Radim sa fizičkim i pravnim licima kojima pomažem u finansijskom planiranju i koje podržavam u štednji i investiranju.
Do sada je kroz obuke i konsultacije koje sam držala prošlo više od 500 lica.

Kroz direktni rad sa klijentima sam prepoznala značaj da im pored stručnih 1na1 konsultacija pružim podršku i kroz finansijski i biznis koučing na putu (re)definisanja i ostvarivanja njihovih finansijskih i drugih ciljeva.

Predsednica sam Centra za finansijsku edukaciju i osnaživanje (CEFIN).

Iza sebe imam više od osam godina rukovodećeg iskustva u finansijskom sektoru.
Za vreme poslovnog angažmana na poziciji direktorke menjačnica “Exclusive Change” za Srbiju, bila sam zadužena za celokupno poslovanje kompanije, od samog osnivanja 2008. godine. Otvorila sam više od 30 menjačnica, rukovodila firmom koja ima 75+ zaposlenih, i koja je u 2017-oj ostvarila više od 370,000 EUR neto dobiti.

Kao Predsednica Udruženja menjača Srbije u periodu od 2013. – 2018.  godine sarađivala sa sam regulatorima, ovlašćenim menjačima i platnim institucijama, pri tumačenju propisa, a predlagala sam izmenu i modernizaciju propisa.

Završila sam osnovne i master studije na Fakultetu tehničkih nauka, Univerzitet u Novom Sadu, na usmerenju “Upravljanje preduzećem”.

Posedujem licencu/dozvolu za rad izdatu od strane Narodne banke Srbije za zastupanje i posredovanje u osiguranju, za obavljanje poslova informisanja o članstvu u dobrovoljnim penzijskim fondovima.

Obuka iz koučinga: Certificate in Coaching Skills, Course recognized by the International Society for Coaching Psychology

Više o meni možete da saznate na stranici O meni ili na mom LinkedIn profilu.

KONTAKT I ZAKAZIVANJE

Ukoliko želiš da zakažeš finansijski / biznis koučing ili imaš dodatna pitanja, slobodno mi pošalji email na:  ili preko:    *obavezno
    [recaptcha]

    Scroll to Top