fbpx

Najava: Money Meetup – Nedelja novca – Dobrovoljno zdravstveno osiguranje – Kako se zaštititi od onlajn džeparoša? – Investiranje na berzi: Put jednog ulagača 20. mart 2024.

Imamo sjajne vesti za tebe! Naša organizacija – CEFIN (Centar za finansijsku edukaciju i osnaživanje) uz podršku Erste Banke,  u sredu, 20-og marta u prostorijama ICT HUB (Kralja Milana 10, Beograd) od 18 do 20:30 časova organizuje Money Meetup, niz edukativnih predavanja o finansijama.

Zainteresovani koji žele da prisustvuju na ovom jedinstvenom događaju potrebno je da se prijave preko linka:  PRIJAVI SE OVDE NA DOGAĐAJ

Učešće na događajima je besplatno, a zbog ograničenog broja mesta prijava je obavezna.

Ukoliko vas zanima kako da budete finansijski stabilini, ili gde i kako da sačuvate i uložite novac, imaćete fantastičnu priliku da čujete informacije o tome.  Ove godine ćemo obuhvatiti sledeće teme:

  1. Dobrovoljno zdravstveno osiguranje.

Saznaćete sve o prednostima i “manama” dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, i moći ćete da bolje sagledate da li je ova usluga za vas i vašu porodicu. Bilo da već koristite ili razmatrate da krenete da uplaćujete, kroz ovu temu ćemo se baviti: šta nam dobrovoljno zdravstveno osiguranje omogućava u odnosu na standardno zdravstveno osiguranje, kako funkcioniše, kome je namenjeno i ako se odlučimo za isto šta da uzmemo u obzir prilikom izbora osiguravajuće kuće? Sa Đorđem Nedeljkovićem – Štedljivkom, diplomiranim ekonomistom i ovlašćenim zastupnikom u oblasti osiguranja od strane Narodne Banke Srbije, razgovara vodi Biljana Aleksić, potpredsednica CEFIN-a.  

 

  1. Kako se zaštititi od onlajn džeparoša? Kako zaštititi svoje podatke i novac i izbeći zloupotrebe na internetu?

Da li je svaki link koji obećava laku zaradu zaista i put do nje? Koliko bitno da pazimo sa kim delimo svoje podatke, pristupe mejlu ili mobilnim aplikacijama? Zašto je važno biti svestan da su moderni ‘džeparoši’ uvek prvi koji usvajaju nove tehnologije? O ovim temama sa Marijom Mutić, menadžerkom za društveno odgovorno poslovanje i finansijsku edukaciju Erste Banke porazgovaraće Biljana Aleksić, potpredsednica CEFIN-a.  

 

  1.  Investiranje na berzi: Put jednog ulagača

Kome pokloniti poverenje kada počinjemo da ulažemo na berzi, kako teče proces sa brokerskim kućama? Šta su marginski računi? Koji su rizici ulaganja na berzi i kako da ih svedemo na minimum? Sa Aleksandrom Parčetić, Direktorkom direkcije brokersko-dilerskih, kastodi i depozitarnih poslova iz Erste Banke razgovara finansijska savetnica Karolina Herbut, predsednica CEFIN-a.    

Prijavite se za prisustvovanje na Money Meetup-u  i iskoristite priliku da razgovarate sa našim gostima i postavite im pitanja na koja ste tražili odgovor. PRIJAVI SE OVDE NA DOGAĐAJ  

Takođe ćemo predstaviti edukativnu platformu www.ersteznali.rs gde možete da saznate korisne informacije o finansijama.  

Organizator događaja: CEFIN – Centar za finansijsku edukaciju i osnaživanje je organizacija čiji je cilj da poveća finansijsku pismenost građana kroz različite programe finansijske edukacije, utiče na ekonomsko osnaživanje, promoviše preduzetništvo i rodnu ravnopravnost.  

Svetska nedelja novca Nedelja novca je usmerena na podizanje finansijske pismenosti i razvoj preduzetničkih veština kod dece i omladine.  

Događaj podržala: Erste Banka Srbija           

 

 

 

 

Pozdrav i vidimo se u četvrtak, 2o. marta od 18h. CEFIN tim

Korpa
Scroll to Top

TABELA ZA VOĐENJE FINANSIJA​

Prijavi se na moj newsletter da bi dobijao/la redovne savete, obaveštenja i ponude u vezi sa finansijama, vođenjem kućnog budžeta, štednjom, investiranjem, biznisom, kursevima i predavanjima. Već u prvom emailu dobićeš besplatno tabelu za vođenje ličnih finansija i uputstvo.

Hvala!
Uspešno si se prijavio/la na newsletter!
Na email ti je poslata tabela.
U slučaju da ti ne stigne email [proveri i spam/junk/promotions email] ili budeš imao/la problem sa otvaranjem fajlova, kontaktiraj me direktno na moj email.