fbpx

Gostovanje: O finansijama i preduzetništvu na Dare to be Original #2 konferenciji u organizaciji Novak Đoković Fondacije

Wow, kakva energija, teme i kakvi govornici su bili 24. septembra na konferenciji Dare To Be Original #2 u organizaciji Novak Đoković Fondacije!

Velika mi je čast što sam učestvovala na panelu “Od ideje do uspešnog biznisa“, a posebno mi je drago za radionicu koju sam održala na temu “Odnos prema novcu”, gde su učesnici/ce kroz vežbu mapirali/le kako sabotiraju svoje finansije i poslovni uspeh.

Posle toga smo kroz prijatan i inspirativan grupni razgovor pričali o tome koliko je važno da promenimo naš pristup novcu.

Potvrdili smo da se vođenje finansija može raditi i sa lakoćom.

Zajedno smo zaključili da o finansijama treba otvorenije da pričamo, umesto da budu tabu tema, i tada ćemo imati i manje neslaganja sa našim bližnjima, plus imaćemo više mogućnosti da učimo jedni od drugih.

Hvala svima koji su učestvovali na mojoj radionici i konferenciji, a Original Magazinu i Novak Đoković Fondaciji hvala na prilici da gostujem.

Korpa
Scroll to Top

TABELA ZA VOĐENJE FINANSIJA​

Prijavi se na moj newsletter da bi dobijao/la redovne savete, obaveštenja i ponude u vezi sa finansijama, vođenjem kućnog budžeta, štednjom, investiranjem, biznisom, kursevima i predavanjima. Već u prvom emailu dobićeš besplatno tabelu za vođenje ličnih finansija i uputstvo.

Hvala!
Uspešno si se prijavio/la na newsletter!
Na email ti je poslata tabela.
U slučaju da ti ne stigne email [proveri i spam/junk/promotions email] ili budeš imao/la problem sa otvaranjem fajlova, kontaktiraj me direktno na moj email.