fbpx

Najava: Money Meetup – Nedelja novca – Finansijsko zdravlje – Kupovina nekretnina – Investiranje na berzi 23. mart 2023.


Imamo sjajne vesti za tebe! Naša organizacija – CEFIN (Centar za finansijsku edukaciju i osnaživanje) uz podršku Erste Banke,  u četvrtak, 23-og marta u prostorijama ICT HUB (Kralja Milana 10, Beograd) od 18 do 20:30 časova organizuje Money Meetup, niz edukativnih predavanja o finansijama.

Zainteresovani koji žele da prisustvuju na ovom jedinstvenom događaju potrebno je da se prijave preko linka: 
PRIJAVI SE OVDE NA DOGAĐAJ
Učešće na događajima je besplatno, a zbog ograničenog broja mesta prijava je obavezna.

Ukoliko vas zanima kako da budete finansijski stabilini, ili gde i kako da sačuvate i uložite novac, imaćete fantastičnu priliku da čujete informacije o tome.  Ove godine ćemo obuhvatiti sledeće teme:

  1. Finansijsko zdravlje i stabilnost su osnovna potreba svih nas, posebno u kriznim i nepredviđenim situacijama. Novac nije ceo naš svet, ali nam obezbeđuje stvari od kojih zavisimo. Biti finansijski stabilan znači uspostaviti ravnotežu između količine novca koji zarađujemo, štedimo i trošimo.

Razgvor vodi Marija Mutić, menadžerka za društveno odgovorno poslovanje i finansijsku edukaciju iz Erste Banke  

  1. Nekretnine: investicija, kupovina, zakup

Da li će cene kvadrata pasti ili i dalje rasti? Vredi li čekati ili je bolje odmah uložiti u nekretnine? Bilo da razmišljate o kupovini nekretnine da biste rešili svoje stambeno pitanje ili da bi vam izdavanje iste donelo dodatne prihode, postavlja se pitanje da li je sada pravo vreme za kupovinu.

O ovoj temi razgovaramo sa Nikolom Đogatovićem, Commercial Services Executive Manager-om iz Novastona, koja je real estate, asset i property platforma za upravljanje nekretninama. Razgovor vodi Biljana Aleksić potpredsednica CEFIN-a

  1. Trgovanje na berzi 

Za koga je ili nije ulaganje na berzi? Kako ulagati na berzi? Kako odabrati u šta ćemo uložiti novac u skladu sa našim profilom rizika?

Sa dr Radetom Rakočevićem, berzanskim stručnjakom i osnivačem Senzal Capitala ćemo razgovarati o tome kako trgovanje na berzi može da nam pomogne da diverzifikujemo svoj portfolio ulaganja koristeći i berzu. Razgovor vodi finansijska savetnica Karolina Herbut, predsednica CEFIN-a.

Prijavite se za prisustvovanje na Money Meetup-u  i iskoristite priliku da razgovarate sa našim gostima i postavite im pitanja na koja ste tražili odgovor.
PRIJAVI SE OVDE NA DOGAĐAJ

Takođe ćemo predstaviti edukativnu platformu www.ersteznali.rs gde možete da saznate korisne informacije o finansijama.

Organizator događaja: CEFIN – Centar za finansijsku edukaciju i osnaživanje je organizacija čiji je cilj da poveća finansijsku pismenost građana kroz različite programe finansijske edukacije, utiče na ekonomsko osnaživanje, promoviše preduzetništvo i rodnu ravnopravnost.

Svetska nedelja novca Nedelja novca je usmerena na podizanje finansijske pismenosti i razvoj preduzetničkih veština kod dece i omladine.

Događaj podržala: Erste Banka Srbija

 

 

 

Pozdrav i vidimo se u četvrtak, 23. marta od 18h.
CEFIN tim

Korpa
Scroll to Top

PREUZMI RADNI LIST O SABOTIRAJUĆIM UVERENJIMA I PONAŠANJIMA

Prijavi se na moj newsletter da bi dobijao/la redovne savete, obaveštenja i ponude u vezi sa finansijama, vođenjem kućnog budžeta, štednjom, investiranjem, biznisom, kursevima i predavanjima. Već u prvom emailu dobićeš besplatno Radni list – Vežbu – “Da li i kako sabotirate primanja i poslovni uspeh i kako da prestanete da to činite?”

Hvala!
Uspešno si se prijavio/la na newsletter!
Na email ti je poslat radni list o sabotirajućim uverenjima i ponašanjima. U slučaju da ti ne stigne email [proveri i spam/junk/promotions email] ili budeš imao/la problem sa otvaranjem fajlova, kontaktiraj me direktno na moj email.