fbpx

Održana radionica Upravljanje ličnim finansijama za mentorke i mentorine u okviru programa Podeli svoje znanje

Podeli svoje znanje radionica Upravljanje ličnim finansijama 1

U subotu, 28-og aprila 2018. sam održala radionicu “Upravljanje ličnim finansijama u okviru programa “Podeli svoje znanje” koji organizuje Evropski pokret Srbija.

Finansijsko opismenjavanje i ekonomsko osnaživanje žena je izuzetno važno pitanje, ali ne samo da bi se bolje rasporedila sredstva i više ostalo za njihove ciljeve, već i zbog sticanja potrebnih znanja za eventualni ulazak u preduzetništvo i zbog budućih generacija.
Finansijske navike se stiču u okviru porodice. Kako u našem okruženju žene više vremena provode sa decom, tako finansijski svesne i osnažene žene su ključni faktor za razvoj zdravih finansijskih navika kod dece i omladine.

Drago mi je da je menadžerka projekta Svetlana Stefanović prepoznala značaj finansijske edukacije žena, te sam rado prihvatila da podelim znanje o ličnim finansijama za mentorke i mentorine u okviru programa Podeli svoje znanje.

Podeli svoje znanje radionica Upravljanje ličnim finansijama 2Foto: Svetlana Stefanović, menadžerka projekta Podeli svoje znanje (centar) predstavlja radionicu o finansijama 

Podeli svoje znanje je jedinstven program koji otvara mogućnost za lični i profesionalni razvoj žena. Zasnovan je na konceptu mentorstva, a usmeren je upravo na izgradnju međusobne podrške žena, kroz deljenje znanja, iskustava, jačanje solidarnosti, promociju dobrih uzora, umrežavanje i osnaživanje žena.

Mentorski program Podeli svoje znanje krajem svake godine prima novu generaciju mentorki i mentorina, te ako želiš da podeliš svoje znanje ili da dobiješ podršku od iskusnih mentorki, zabeleži podsetnik za oktobar-novembar da ne propustiš prijavu na njihov program.

Podeli svoje znanje radionica Upravljanje ličnim finansijama 3Foto: učesnice radionice

 

Podeli svoje znanje radionica Upravljanje ličnim finansijama 4Foto: učesnice radionice kreiraju finansijski plan

 

Scroll to Top