fbpx

Akcije i popusti: Polazak u školu – pripreme za 1. septembar

Bliži se 1. septembar i sa sobom donosi brojne troškove – otplatu rata za letovanje, razna poskupljenja, pripremu za zimu (npr. zimnica, grejanje…)

Jedan od glavnih troškova koji u ovom periodu pogađa roditelje dece školskog uzrasta je svakako priprema za novu školsku godinu. Ove pripreme ne utiču samo na naš novčanik, već prouzrokuju i stres – da li ćemo kupiti sve knjige na vreme, da li ćemo kupiti baš te knjige koje su detetu potrebne… da li se školski pribor, garderoba, obuća, uklapaju u naš budžet? Da li ćemo možda morati da pozajmimo novac da bismo opremili dete za školu?

Pitanja je bezbroj, ali srećom postoje i načini da uštedimo, a da opet u isto vreme ne kupujemo najjeftinije. Zato sam u ovom tekstu na jednom mestu navela sve školske akcijske ponude naših supermarketa:

Ovaj tekst će biti redovno ažuriran i biće dodate nove ponude.
Ako znaš neku akcijsku ponudu koja ovde nije navedena možeš da nam pošalješ link na info@herbutkarolina.com i mi ćemo rado dodati u tekst.

Ako ti je ovaj tekst koristan, pročitaj i:

Korpa
Scroll to Top

PREUZMI RADNI LIST O SABOTIRAJUĆIM UVERENJIMA I PONAŠANJIMA

Prijavi se na moj newsletter da bi dobijao/la redovne savete, obaveštenja i ponude u vezi sa finansijama, vođenjem kućnog budžeta, štednjom, investiranjem, biznisom, kursevima i predavanjima. Već u prvom emailu dobićeš besplatno Radni list – Vežbu – “Da li i kako sabotirate primanja i poslovni uspeh i kako da prestanete da to činite?”

Hvala!
Uspešno si se prijavio/la na newsletter!
Na email ti je poslat radni list o sabotirajućim uverenjima i ponašanjima. U slučaju da ti ne stigne email [proveri i spam/junk/promotions email] ili budeš imao/la problem sa otvaranjem fajlova, kontaktiraj me direktno na moj email.